Hur man gör ett hologram Effekt i Flash 8

July 7

Flash är ett grafikprogram som används för att skapa animerade filmer både för webben och för TV. Men eftersom dess primära funktion är manipulation av objekt i tidslinjen för att producera rörelse, det har inte hela skalan av vanliga grafiska verktyg som du kan ha i en särskild bildredigerare. Detta utgör ett problem om du vill skapa en 3D-holografisk typ av effekt i Flash. Men det finns en väg runt detta, men du måste antingen Photoshop, GIMP eller Photoshop Elements.

Instruktioner

1 Ladda bilderna som du vill använda i Flash på din dator. De bör vara PGN-filer med genomskinlighet runt objektet i bilden så att den kan placeras mot någon bakgrund utan gräns visar. Klicka på en genväg på skrivbordet för att starta Flash-programmet.

2 Välj "File" i menyn och välj "Import". Bland alternativen, välj "Importera till scenen." En dialog import visas. Bläddra till och öppna en bild som du vill längst i bakgrunden. Placera den där du vill ha den på scenen. Klicka på "Nytt lager" knappen under tidslinjen.

3 Upprepa steg 2 för att få in alla dina bilder i den ordning du vill ha dem bakifrån och framåt, placera varje i ett eget lager.

4 Högerklicka på bilden längst i bakgrunden och välj "Redigera med." I dialogrutan väljer grafisk editor du vill använda.

5 Välj "Filter" i menyn och välj "Gaussian Blur." I dialogrutan som öppnas, ange oskärpa uppgår till hög. Spara sedan bildfilen och stäng grafikprogrammet. Bilden kommer automatiskt att uppdateras i Flash-filen.

6 Upprepa steg 4-5 för att tillämpa oskärpa på varje bild i filen, minska mängden oskärpa för varje bild som du går bakifrån och framåt. Den sista bilden (en på framsidan) bör inte ha några oskärpa alls. Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com