Hur man kan bli av Bulk i Wordpress

December 1

Wordpress är ett program som du kan använda för att bygga din webbplats eller att starta en blogg. Även om du kan ta bort inlägg i Wordpress, är du begränsad till 10 inlägg åt gången eftersom det är standard antalet inlägg som visas på sidan. Men det är ett arbete runt; installera en Wordpress plug-in till din webbplats för att ta bort bulk inlägg. Wordpress Bulk bort plug-in kan du ta bort inlägg i bulk från kategorier, taggar eller egna fält. Du kan också ta bort sidor och drag i bulk med samma plug-in.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress-konto.

2 Klicka på "Plug-ins" på sidofältet till vänster i översikten och klicka sedan på "Lägg till ny."

3 Typ "bulk bort" i "Sök Plug-ins" textrutan och klicka sedan på "Sök Plug-ins."

4 Klicka på "Installera nu" knappen bredvid "Bulk Delete" för att installera plug-in. Plug-in kommer att visas på sidofältet till vänster.

5 Klicka på "Bulk Delete" och sedan välja vilka objekt som du vill ta bort genom att klicka på lämplig ruta. Till exempel, för att ta bort alla utkast genom att klicka på "Visa alla Utkast" kryssrutan och klicka sedan på "Bulk bort."

Tips

  • Att ta bort inlägg från vissa kategorier, kontrollera lämpliga rutor under knappen "Bulk Delete" innan du trycker på den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com