Kalibrera ett smart Board

June 7

Kalibrera ett smart Board


Medan uttrycket "smart board" används ofta för att hänvisa till någon interaktiv skrivtavla, är frasen faktiskt ett varumärke av företaget Smart Technologies. Smart Boards använder en tryckkänslig skärm och projektor skärm för att tillåta användare att interagera med whiteboard. Kalibrera whiteboard under installationen är avgörande för att säkerställa att projektorn och pekskärm samverkar ordentligt.

Smart Board Technology

En smart Styrelsens mjukvara och hårdvara gör det möjligt för whiteboard för att tjäna flera funktioner under en lektion eller presentation. Du kan använda den som en projektor skärm för att visa information, som en inmatningsenhet som en mus eller tangentbord eller spela ditt arbete när du använder den på samma sätt som en vanlig whiteboard. Smart Boards använda kameror i hörnen på whiteboard för att spåra positionen för föremål på eller i närheten av skärmen, såsom fingrarna, pennor eller suddgummin. Dessa kameror skicka den positionsinformation till Smart Board programvara, så att du kan interagera med tavlan genom att skriva, radera eller klicka på skärmen.

kalibrerings~~POS=TRUNC

Du kommer att uppmanas att kalibrera din Smart Board första gången du använder den. Under kalibreringsprocessen, visas en serie av röda mål visas på whiteboard skärmen. Använd en av SMART Board pennor att klicka på varje mål, att hålla spetsen på pennan till mitten av målet. När målet blir grön, lyft pennan bort från skärmen och gå vidare till nästa mål, tills du får ett meddelande om att kalibreringen har varit framgångsrik.

Smart Board Orientering

När du kalibrera din Smart Board, blir du ombedd att utföra ett förfarande orientering för att se till att din kalibreringsinformation och den projicerade displayen är korrekt inriktade. Liksom kalibreringsprocessen innebär orientering interagerar med en rad mål på skärmen. Förutom att utföras vid installationen, bör du orientera whiteboard varje gång den flyttas eller ansluten till en annan dator, eller om du märker att din beröring ingång visas på fel plats på tavlan.

Kalibrera andra interaktiva skrivtavlor

Liksom Smart Boards, kan du behöva kalibrera andra märken av interaktiva skrivtavlor före användning. Kalibrerings förfaranden kan skilja sig något från dem som Smart Boards, men de har samma mål - att se till att projektorn displayen visar exakt ingång emot av pekskärmen. För att uppnå detta, kan du bli ombedd att röra eller klicka styrelsen vid specifika punkter under kalibreringsprocessen. Se din bruksanvisning för specifika kalibreringsanvisningar för din interaktiva skrivtavla.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com