Hur man installerar en Lexmark X4270 skrivare

February 21

Hur man installerar en Lexmark X4270 skrivare


Faxa information eller skriva ut viktiga dokument med Lexmark X4270 Allt-i-ett. Inte bara har traditionellt tryck och faxa funktioner, men X4270 kan också utföra färgskanning och kopiering med professionell kvalitet. För att kunna använda alla funktioner i Lexmark X4270 skrivare, måste du göra mer än bara koppla in den i ett eluttag. När helt installerat, använda Allt-i-ett för alla dina hemmakontor behöver.

Instruktioner

1 Anslut Lexmark X4270 nätsladden från skrivaren till ett vägguttag. Tryck på strömbrytaren på den övre vänstra sidan av kontrollpanelen.

2 Anslut en telefonsladd från vägguttaget till telefonjacket på baksidan av Lexmark X4270. Detta kommer att ge telefonluren funktionalitet för att skicka och ta emot telefonsamtal, samt lägga faxa funktionalitet.

3 Dra kontrollpanelen framåt, bort från Lexmark X4270 skrivare. Lyft upp patronluckan. Ta bort etiketterna från den svarta och färg bläckpatroner som medföljer skrivaren. Sätt patronerna i bläck vikar tills de snäpper på plats. Stäng bläckpatronsluckan och kontrollpanelen.

4 Slå på datorn. Anslut den fyrkantiga änden av USB-kabeln till USB-porten på skrivarens baksida. Sätt i den andra änden av kabeln till en USB-port på datorn. Klicka på "Avbryt" om "Guiden Lägg till ny maskinvara" startar på datorn.

5 Sätt i installations-CD i datorns CD-ROM-facket. Följ anvisningarna på skärmen för att installera Lexmark X4270 skrivardrivrutiner och installationsprogrammet. En gång installerat, är skrivaren klar för användning.

Tips

  • Skicka eller ta emot ett fax, behöver du en traditionell telefonlinje.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com