Hur man ändra storlek på en sida i Acrobat

July 29

Hur man ändra storlek på en sida i Acrobat


Adobe Acrobat är ett grundläggande dokument att skapa och visa program som kan användas på både PC och Apple-datorer. Detta program ger dig möjlighet att visa och göra PDF-dokument för presentationer eller grafik. Ändra sidstorleken i Acrobat kan göras på ett par olika sätt.

Instruktioner

Ändra storlek Sidvyn Storlek

1 Öppna Adobe Acrobat genom att välja programmenyn på datorn och välja den. I det övre vänstra hörnet av programmets webbläsare väljer du "Arkiv". Klicka på "Öppna" och leta reda på dokumentet som du vill ändra.

2 Leta reda på "Välj och Zoom" verktyg sektionen på toppen av programmets webbläsare. I det här avsnittet bör du se ett antal ikoner, inklusive förstoringsglas ikoner och en dialogruta som kommer att ha ett antal, till exempel "100" med ett procenttecken efter lådan.

3 Utvärdera om du behöver dokumentet vara större eller mindre på skärmen och justera sidstorleken därefter. Om du behöver det större, kommer du att hitta på ikonen med ett plustecken i den och klicka tills sidstorleken är enligt dina önskemål. Om du behöver det mindre, kan du leta reda på ikonen med minustecken i det och klicka därefter.

Ändra storlek Dokumentstorlek

4 Öppna Adobe Acrobat genom att välja programmenyn på datorn och välja den. I det övre vänstra hörnet av programmets webbläsare väljer du "Arkiv" och klicka sedan på "Öppna" och leta reda på dokument som du vill visa.

5 Gå tillbaka till "File" -fliken och klicka på den och välj "Utskriftsformat" i denna flik. Vid denna tid, bör ett nytt fönster öppnas med en liten förhandsvisning av din sida.

6 Leta upp avsnittet i det här fönstret märkt "Set pappersstorlek" eller "Pappersformat". Under "Bredd" och "Höjd" lådor in i mätningarna. Det finns också en rullgardinsmeny som innehåller gemensamma mätningar, såsom "Brev 8 x 12", och du kan välja det därifrån också.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com