Hur man redigerar en PSD-fil för en Wordpress blogg

August 1

Hur man redigerar en PSD-fil för en Wordpress blogg


Många människor vänder sig till Wordpress som fordonet för att få en blogg på Internet. Wordpress programvara innehåller ett antal verktyg och funktioner, inklusive förinställda teman, för att hjälpa den nya användaren snabbt skapa en webbplats. Men det finns tillfällen då du kanske vill skapa vissa delar av du designar i Photoshop innan du tar dem till Wordpress.

Instruktioner

1 Skissa på papper du idéer för layout du vill, bestämmer var du vill bilder och text.

2 Ladda alla bilder - till exempel bilder eller clip art - du vill använda för din Wordpress-sida på datorn, spara dem alla till samma mapp på skrivbordet.

3 Öppna Photoshop programmet. Klicka på "File" i menyn och klicka på "Nytt". Ställ in bredden till 920 och höjden till 1300. Klicka på "OK."

4 Gå till verktygsfältet till höger och klicka på "Paintbucket" eller "Gradient" verktyg. Välj färg, mönster eller övertoning du vill ha i bakgrunden och klicka på (eller i fallet med en gradient dra) på duken för att tillämpa den.

5 Öppna mappen där du sparade bilderna. Håll ned "Ctrl" och klicka på alla bilder som du planerar att använda. Dra dem på duken i Photoshop.

6 Flytta den första bilden som visas där du vill ha den och klicka på "Enter". Den andra bilden visas och du kan placera den liksom. Fortsätt denna process för att placera var och en av de bilder som du importerat.

7 Välj "Rundad rektangulär" verktyg i verktygsfältet. Gör "Fill" n färg vad du vill ha för dina knappar. Dra ut en serie av rektanglar där du vill att knapparna.

8 Välj "Slice" verktyget i verktygsfältet. Använd den för att göra skivor runt knapparna och bannerbild.

9 Högerklicka på var och en av de skivor som du vill vara klickbara och välj "Redigera segmentalternativ." I dialogrutan anger webbadressen till den sida på knappen kommer att länka till.

10 Välj "File" i menyn och klicka på "Spara för webben eller enheter." Gör filtypen GIF och klicka på "Spara". Namnge den nya HTML-dokument och klicka på "Spara". Detta kommer att spara varje bild skiva till en mapp som det kan importeras till Wordpress.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com