Hur man bygger en MP3-spelare med PHP

July 5

Hur man bygger en MP3-spelare med PHP


PHP är ett programmeringsspråk som används för att hantera webbplatser. Den behandlar algoritmer innan de lämnar servern för att avgöra vilket innehåll som ska levereras till en besökares webbläsare. Ett bra sätt att genomföra språket är att bearbeta musikspellistor för leverans till en online MP3-spelare. Många webbplatser idag streama musik så artister kan främja senaste album eller dela ett urval av deras arbete. När PHP används med dessa online musikspelare, kan en rik uppsättning verktyg att erbjudas besökaren. Sortering låtar och skapa egna spellistor är bland de interaktiva funktioner PHP kan lägga till en MP3-spelare.

Instruktioner

1 Installera "Wimpy" MP3-spelare på din webbplats om du söker mest flexibel integration med PHP. Den Wimpy spelare är en standard MP3-uppspelning verktyg för webbplatser. det har emellertid utformats med PHP i åtanke. Spelaren svarar på alla dynamiska PHP kommandon så att utvecklarna kan programmera anpassade gränssnitt för en webbplats. Använda "SQL" version av Wimpy, själva låtarna spelas upp av programvaran kan väljas med kontrollerna på själva webbsidan. Ett PHP programmerare skulle kunna utforma dessa kontroller för att ge musikval, anpassade spellistor, sortering av sånger av valfri parameter och mer. De interaktiva möjligheter begränsas bara av programmering uppfinningsrikedom. Wimpy är tillgänglig som en gratis testversion, men fullt fungerande version kräver en licens.

2 Ladda ner FlamPlayer om du söker en fri alternativ för att bygga en PHP-driven MP3-spelare. FlamPlayer ger många av samma funktioner som Wimpy men gör det utan en licensavgift. Dock är FlamPlayer inte ett utbrett och väl beprövade program, och dess författare utvecklar programvara som ett sidoprojekt. Men FlamPlayer kan visa sig vara ett logiskt val för alla som är intresserade av interaktiv online MP3-spelare design. Dynamisk spellista skapande är utvecklad med PHP och ger alla möjligheter för praktisk kontroll från webbsidan. Som med alla PHP-kompatibel programvara, är graden av interaktion på hemsidan endast begränsas av programmering skicklighet och kreativitet.

3 Integrera JW Player med din PHP-webbplatsen om du behöver en kvalitet gratis MP3-spelare och är beredda att bygga hela PHP programvara själv. JW Player inte erbjuder infödda PHP funktioner. JW Player dock visas på en webbsida med en vanlig remsa av kod som blir inbäddade i HTML. Creative PHP programmerare kan manipulera det exakta innehållet i denna kod för att skapa en interaktiv upplevelse. Inbäddningskoden tillhandahålls av JW Player Webbplatsen innehåller en enkel URL placering av den lagrade MP3-fil. PHP kan användas på hemsidan för att dynamiskt ändra vilken webbadress är produktionen i HTML och JW Player inbäddningskoden. På så sätt kan webbplatsen oberoende erbjuda spårar förteckningar som användare kan välja enskilda låtar. När du har valt, PHP programmet skickar rätt webbadress till JW Player verktyget och spelar upp den valda MP3.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com