Hur ändrar jag Browser inställningen från Mozilla till Internet Explorer?

December 23

Hur ändrar jag Browser inställningen från Mozilla till Internet Explorer?


Med tanke på antalet webbläsare som finns på nätet, är det ingen överraskning att många datoranvändare väljer att ha mer än en. Med så många skillnader i hastighet, funktioner och utseende, med några extra webbläsare på handen kan vara att ge lite variation till din arbetsdag. Om du har både Mozilla och Internet Explorer på datorn och vill behålla Explorer som standardwebbläsare, är det lätt att göra det oavsett ditt val av operativsystem.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen" i Windows. När fönstret öppnas, hitta knappen "Internet-alternativ" och klicka på den. Välj fliken märkt "Program". Toppmenyn har IE logotyp och rubriken "standardwebbläsare." Klicka på "Ange som standard" och Explorer kommer att vara din nya standardwebbläsare.

2 Öppna Safari i Finder om du har en Mac OS. Öppna menyn "Safari" och klicka sedan på "Inställningar". Välj fliken märkt "Allmänt" och ta en titt på rullgardinsmenyn märkt "Default Browser". Välj "Internet Explorer" och stäng Safari. Detta bör ändra din standardwebbläsare.

3 Öppna "System" menyn i Ubuntu Linux om du är en IEs4Linux användare. Hit "Inställningar" och sedan "Prioriterade program" och välj Explorer från rullgardinsmenyn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com