Hur man använder Generic Ink

February 24

Hemma Skrivaren har blivit mer tillgänglig för den genomsnittliga datoranvändare. Även skrivare priserna har sjunkit avsevärt, bläckpatroner som används i de flesta hem skrivare kan bryta banken, så att säga. Om dina utskriftsbehov är grundläggande, men du kan spara pengar genom att använda generiska bläck i stället för de dyra märkes bläckpatroner som säljs med skrivarmodellen. I de flesta fall är generisk bläck endast tillgänglig på webbplatser från tredje part. Vissa datorbutiker, emellertid, liksom Staples, gör marknadsföra sina egna generiska bläckpatroner.

Instruktioner

Använda Generic bläckpatroner

1 Öppna skrivarens hölje. De flesta skrivarmodeller har en främre eller övre luckan som lyfts uppåt och utåt för att avslöja bläckpatronerna inuti skrivaren.

2 Ta bort den gamla bläckpatronen. Lossa låsmekanismen på patron hölster, om din modell har denna funktion. Lyft bläckpatronen uppåt och utåt för att frigöra den från kassetten hölstret.

3 Öppna den generiska bläckpatronen. Ta bort all tejp som syns på bläckpatronen. Många patroner sätta skyddstejp över kontaktpunkterna i bläckpatronen.

4 Infoga den generiska patronen i patron hölstret, genom att följa samma instruktioner som används för installation av en namn-varumärke patron. Tryck patronen i och ner för att säkra den generiska patron i rätt bläckplatsen. Se till att svart bläck är installerad i den svarta bläck slitsen och färgbläck är installerad i rätt kortplats för färgbläck. Tryck patronen tills den klickar på plats. Lägre och klipp låsmekanismen, om skrivarmodellen har denna funktion.

Refill bläckpatroner

5 Ta bort den tomma bläckpatronen från skrivaren med samma metod som beskrivs i avsnitt 1.

6 Täck arbetsytan med hushållspapper för att skydda mot bläck droppar och spill.

7 Öppna generiska bläck Refill kit och ta bort alla komponenter. Varje sats är förenlig med specifika skrivarmodeller och bläckpatroner. Ta instruktionerna, som är specifika för utformningen av just din patron.

8 Leta reda på skrivarbläck inloppspunkter med de instruktioner som ingår i det generiska bläck refill kit. Förstora dessa hål om instruktionerna indikerar att detta är nödvändigt.

9 Peta sprutspetsen i behållaren generiska bläck. Dra upp kolven tills sprutan behållaren är fylld till den punkt som indikeras av instruktionerna.

10 Placera spetsen på sprutan i bläckinlopps punkt i din tomma patronen, sätter det djupt inne i bläcksvamp. Tryck in kolven i långsamt för att lossa färg in i bläck svamp.

11 Täck hålet med ett tunt lager av varmt lim för att täta det stängt om du förstorat inloppshålet i steg 4.

12 Torka utsidan av påfylld bläckpatron med en våt trasa för att avlägsna bläck som är synliga på utsidan av patronen.

13 Installera patronen efter de normala förfarandena för din skrivarmodell.

Tips

  • Om skrivarmodellen visar ett felmeddelande när du använda generiska eller påfyllda bläckpatroner, kan du behöva åsidosätta detta sensorsystem.
  • Generiska bläck kan täppa skrivhuvuden och är inte idealiskt för utskrift jobb där livslängden är viktigt, till exempel familjefoton.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com