Hur man installerar Peachtree

March 19

Hur man installerar Peachtree


Sage Peachtree är ett program som gör det möjligt för små företag att hantera sina bokföring och dag till dag verksamheten. Den innehåller anställd ledning, lagerhantering, affärsanalys, löner, förmågan att kontrollera kassaflöde och kostnader, och många andra funktioner. Installera Peachtree programvaran på en fristående dator med installationsskivan är enkel och tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Sätt i Peachtree CD i CD-ROM-enheten. "Installation Setup fönster" automatisk körning. Klicka på "Installera Peachtree Accounting."

2 Klicka på "Nästa" i "Setup installationsguiden" och kontrollera "Godkänn" rutan för att godkänna villkoren. Klicka på "Nästa".

3 Klicka på "Ja" i "Windows-brandväggen upptäckt" fönster. Klicka på "OK" i "Ändra inställningar för brandvägg" fönstret. Klicka på "OK" i "Ändra antivirusprogram Settings" fönstret.

4 Klicka på "Nästa" i "Setup Status" fönstret. Ange serienumret som finns på baksidan av Peachtree Accounting CD-fodral och klicka på "Nästa".

5 Välj "Ja" under "Kommer detta att vara den enda dator som kör Peachtree?" i "Fristående eller nätverks" fönstret. Välj "Ja" under "Vill du spara Peachtree företagsdata på den här datorn?" i "Peachtree Företagsdata plats" fönstret. Klicka på "Nästa".

6 Välj plats att lagra Peachtree filer på datorn och klicka på "Nästa". Välj plats att lagra Peachtree företagsdata på datorn och klicka på "Nästa".

7 Kontrollera installations platser, och om du vill visa en Peachtree genväg på skrivbordet och i verktygsfältet Snabbstart. Klicka på "Installera". Klicka på "Finish" i "Installationen slutförd" fönster.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com