Hur man skriver till Adobe Reader

September 30

PDF står för Portable Document Format. Detta är en plattformsoberoende filformat som skapats av Adobe för att möjliggöra utbyte av information i ett enhetligt format mellan olika plattformar. Adobe Reader är en gratis PDF-läsare som tillhandahålls av Adobe för att tillåta användare att läsa PDF-filer. Adobe Reader finns på många datorsystem direkt från fabriken. Adobe Reader kan endast användare att läsa PDF-filer. Att skriva filer för Adobe Reader, måste du använda programvara som kan skriva PDF.

Instruktioner

1 Ladda ner CutePDF och installera programvaran (se "Referenser"). Det installeras som en skrivare, så nästan alla program du kan skriva ut från kommer att kunna använda skrivaren, så att du kan skapa en PDF-fil vem som helst kan se i Adobe Reader. När programmet är installerat, kommer du inte se någonting förrän du använder "Skriv ut" kommandot i ett av dessa program.

2 Öppna filen du vill skriva i PDF-format. Gör detta oavsett program du skapade filen i genom att gå till menyn "Arkiv" och välja "Skriv ut". Detta ger dig tillgång till dialogrutan utskriftskommando och en lista över tillgängliga skrivare.

3 Välj CutePDF skrivare under skrivarens namn från rullgardinsmenyn och klicka på "Skriv ut" kommandot. Filen skrivs (skriftlig) som en Adobe PDF-fil som kan öppnas och läsas av alla som använder Adobe Reader på alla plattformar.

Tips

  • Microsoft Word (med gratis lägga in) och Openoffice är båda kapabla att skriva till Adobe Reader.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com