Kan en iPad Använd Office för Mac?

August 12

Kan en iPad Använd Office för Mac?


Microsoft Office för Mac körs på specifika versioner av Mac OS X operativsystem. IPad operativsystem kallas iOS, är helt annorlunda från OS X, och kräver en annan typ av programmering. Detta innebär att din Office för Mac fungerar inte på en iPad. Men du kan fortfarande arbeta med dina Office-dokument på iPad med hjälp av tredje part apps eller Apples Pages och Numbers appar.

Mac Vs. IPad

De stationära eller bärbara datorplattformar möjliggöra kraftfulla processorer, stora mängder av direktminne och stora mängder av lagring, ofta i de hundratals gigabyte. IPAD övre lagringsutrymme är 64G, och processorn och minnet har utformats särskilt för att maximera hastigheten, bärbarhet och batteritid. På grund av denna utformning kan iPad system inte hantera den mängd information som finns i datorbaserade mjukvaruprogram.

kontors appar

Mjukvaruutvecklare, inklusive Apple, förstår att många användare behöver arbeta samt spela på iPad, har så många människor utvecklat program som låter dig redigera och även skapa MS Office-kompatibla dokument. Den översta appar som fungerar direkt i Office-format, inklusive .doc, .docx, .xls, .xlsx, ppt och pptx är Quickoffice HD och Documents To Go Premium. De tidigare app erbjuder flikar Excel, en läsvänlig dokumentlayouten och grundläggande formateringsfunktioner för Excel och Word. Det sistnämnda programmet erbjuder något mindre visuella intryck, men lägger till funktioner som sortering på flera nivåer i Excel, ord räknas i Word-dokument och PowerPoint-redigering.

äpple appar

Apples Pages, Numbers och Keynote för iPad har förminskad tillbaka versioner av bolagets iWork program. Sidor kan öppna och spara MS Office .doc filer, medan Numbers gör samma sak för xls-filer och Keynote för Ppt-filer. Var och en av dessa program kommer att konvertera dina Office-dokument till sin egen ursprungliga formatet och exportera en kopia i Office-format när du vill skicka dokumentet tillbaka ut. Du kanske upptäcker att du behöver lära dig ett nytt sätt att arbeta med dina dokument om du inte har använt iWork med Microsoft-dokument som tidigare.

begränsningar

IPAD skalas tillbaka behandlings innebär att ingen av de tillgängliga program har alla funktioner som finns i Office för Mac. Arbeta med dina dokument på iPad kan ta bort eller ändra formateringen på vissa dokument, och viktiga funktioner såsom "Spåra ändringar" redigering för Word-dokument och mallar för Word, Excel och PowerPoint är inte tillgängliga. App utvecklare förbättra programvaran regelbundet, dock så om arbetar på Office-dokument på din iPad är viktigt för dig, kontrollera App Store regelbundet för uppdateringar, förbättringar och nya applikationer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com