Hur man byter bläck i en Dell Photo AIO Printer 964

June 17

Bläckpatron måste bytas ut på Dell Photo Allt-i-ett-964 skrivare om en av de standardpatroner inte skrivs ut eftersom det går åt, gammal eller fungerar, eller när du behöver använda fotopatronen i stället för svart med färgpatron för utskrifter med hög upplösning. Dell har gjort bläckersättningsprocessen snabb och enkel. Du behöver bara för att komma åt bäraren inuti skrivaren enligt den automatiska dokumentmataren för att ersätta en eller båda bläckpatronerna.

Instruktioner

1 Slå på Dell AIO 964 skrivare och ladda pappersfacket med papper.

2 Ta tag i handtaget på framsidan av dokumentmataren och lyft upp enheten för att öppna skrivaren.

3 Vänta bläckpatrons att stanna vid mitten av skrivaren och tryck sedan nedåt på fliken locket patron spärren på framsidan av patronen som du behöver för att byta.

4 Dra ut patronen ur hållaren och ställ den åt sidan för omhändertagande. Om du byter ut den svarta bläckpatronen med fotopatronen och dra ut patronen ur den vänstra platsen, placera den i lufttät behållare som följde med fotopatronen och ställ behållaren undan för förvaring.

5 Sätt i utbytespatron i den tomma platsen. Om du sätter i en ny patron, ta tag i fliken på bandet täcker ryggen och undersidan av patronen och dra tejpen försiktigt från patronen.

6 Vänd locket över toppen av patronen och tryck nedåt på toppen av det tills det låses fast.

7 Upprepa ersättningsprocessen vid behov med andra patronen.

8 Sänk mataren och vänta på sidan patronerna för utskrift. Kasta sidan. Börja skriva ut vid behov.

Tips

  • Rör aldrig några elektriska kontakter eller bläckmunstyckena med fingrarna eftersom detta kan skada patronen eller bärare eller resultera i dålig kvalitet utskrifter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com