Hur man skriva ut dokument i Adobe Reader

March 20

Hur man skriva ut dokument i Adobe Reader


Adobe Reader är ett program som används för att öppna, läsa och skriva ut PDF-filer. Adobe utvecklat Portable Document Filformat 1993. En fördel med detta filformat är att flera sidor och bilder kan packas in i en enda fil och bekvämt skickas eller distribueras. Vissa digitala böcker publiceras i pdf-format. Att öppna en PDF-fil för läsning är vanligtvis så enkelt som att klicka på PDF, vilket gör att Adobe Reader för att auto-start. Skriva ut ett dokument i Adobe Reader är nästan lika enkelt.

Instruktioner

1 Hämta en kopia av Adobe Reader från Adobes webbplats och installera programvaran på din dator om det inte redan är installerat.

2 Öppna Windows Explorer eller önskad filhanterare och lokalisera PDF-fil som du vill skriva ut. Alternativt, surfa på webben och hitta en PDF-fil på nätet. Dubbelklicka på filen för att öppna den. På de flesta datorer kommer filen öppnas automatiskt i Adobe Reader.

3 Klicka på "Printer" ikonen på Adobe Reader verktygsfältet längst upp på sidan. Om PDF-filen inte skrivs ut, klicka på "File" i Adobe Reader verktygsfältet, välj "Print" och klicka sedan på "OK".

Tips

  • Skriva ut en pdf kan ta några minuter eller längre, beroende på längden av dokumentet, hastigheten på din dator och andra faktorer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com