Så här uppgraderar ThinkPad R61 HDD

August 21

Så här uppgraderar ThinkPad R61 HDD


Hårddisken för en bärbar dator, såsom Lenovo Thinkpad R61, lagrar alla data för operativsystemet och de olika program som är installerade på den. Om storleken på din ThinkPad R61 hårddisk inte kan hålla alla dina filer, överväga att genomföra en uppgradering till enheten. Trots dess betydelse för datorn, kan ThinkPad hårddisk snabbt ersättas i en enkel process.

Instruktioner

1 Stäng av ThinkPad och koppla bort den från strömkällan och eventuella andra hårdvaruenheter.

2 Placera ThinkPad upp och ned på en plan, ren yta med gångjärn vänd bort från dig. Skjut och håll "Battery Release" lås i mitten av den bärbara datorn till "Lås" -läge. Dra ut batteriet ur facket och ställ åt sidan.

3 Använd skruvmejseln för att ta bort hårddisken skruv längs den vänstra sidan av ThinkPad kropp. Ta bort hårddisklocket att skruven håller på plats för att få tillgång till enheten.

4 Dra bandet som lägger på toppen av enheten att glida ut hårddisken ur facket. Avlägsna de gummilisterna på den sida av den gamla hårddisken.

5 Placera gummilisterna på sidorna av den nya hårddisken. Lägga band på toppen av enheten och placera den på ingången till viken. Tryck försiktigt tillbaka den i facket tills det låses på plats.

6 Sätt tillbaka locket över hårddiskfacket och använd skruvmejseln för att fästa skruven. Skjut tillbaka batteriet i batterifacket tills den snäpper på plats och skjut batterilåset till "Lock" -läge.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com