EMachines E4264 Tekniska specifikationer

June 29

EMachines har specialiserat sig på prisvärda stationära datorer, bärbara datorer och allt-i-ett datorer; datortillverkaren uppger på sin hemsida att det har sålt över 5 miljoner persondatorer sedan början verksamhet. EMachines E4264 är bara en modell i EMachines "långa raden av stationära datorer. Även standardspecifikationer är inte otroligt imponerande, eMachines-modellerna är mycket anpassningsbara och renoverade modeller är ofta tillgängliga via återförsäljare tredjeparts.

Hårddisk

Fabriksinställningen hårddisk som ingår i EMachines E4264 har två gigabyte (GB) hårddiskutrymme. Med uppgraderingar kan EMachines E4264 vara utrustad för att lagra upp till 250 GB på sin hårddisk.

ram

EMachines E4264 levereras med 512 megabyte (MB) RAM-minne, eller RAM. RAM används av datasystem vid körning av program och programvara; mer oanvända RAM som en dator har tillgång till, desto snabbare dessa program kommer att köras. RAM på eMachines E4264 modeller är löstagbar så att en ägare att uppgradera sin tillgängliga RAM genom att installera en ny komponent; Dessa RAM komponenter måste vara förenliga med DDR2 SDRAM-systemet används av E4264.

avbrytas

EMachines E4264 modell har upphört som en EMachines detaljhandeln produkt. Men renoverade E4264 modeller finns tillgängliga genom olika webbutiker. Som ett resultat kommer alla EMachines E4264 som du kan köpa sannolikt vara mycket kundanpassade och behålla några av samma tekniska specifikationerna för fabriksstandardversionen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com