Hur man söker efter raderade bilder på datorn

June 9

Bilder som raderats från en dator är inte permanent direkt. I själva verket kan det vara upp till ett år innan bilderna är borta för alltid. Om du vill få en nyligen borttagen bild, har du möjlighet att gratis. Flera fil program återhämtning är gratis och kan laddas ner från Internet. Det tar ca 30 minuter för dessa program för att söka igenom datorn efter nyligen raderade bilder, men när de finns, kan de flyttas till hårddisken nästan omedelbart.

Instruktioner

1 Hämta en fil återvinning program som Recuva (piriform.com/recuva), Tokiwa Datarecovery (tokiwa.qee.jp/EN/dr.html) och EASEUS (easeus-deletedrecovery.com/). Alla tre av dessa program är gratis att ladda ner.

2 Installera fil återvinning programmet till datorns hårddisk. Dubbelklicka på den nedladdade filen och följ instruktionerna på skärmen.

3 Öppna filen återvinning program och skanna datorns hårddisk. Den gemensamma brev i samband med hårddisken är "C." Klicka på "Scan".

4 Kontrollera den lilla rutan vid sidan av de raderade bilderna som visas som du vill tillbaka. Klicka på "Restore" för att få dessa bilder tillbaka.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com