Hur man får betalt för att skriva berättelser Online

June 8

Hur man får betalt för att skriva berättelser Online


Det finns många webbplatser som erbjuder ersättning för online berättelse inlagor, och om du är konsekvent, flitig och villiga att marknadsföra ditt innehåll till massorna, få betalt för att skriva berättelser på nätet är ett realistiskt mål.

Instruktioner

Hur man får betalt för att skriva berättelser Online

1 Forskning vilka typer av berättelser inhämtar mest uppmärksamhet på nätet. Genrer och ämnen som kan starta online-konversationer och gå viral kan driva trafik till ditt arbete. Läs prosa synpunkter på webbplatser som associerade innehåll, där du kan se hur många sidvisningar och kommentarer varje författare genererar med sin stil att skriva. Använd Google Insights for Search forskning vad genre av online skrift genererar mest sökfrågor. Du kan också använda Facebook och Twitter för att övervaka vilka typer av online-historier dina vänner läsa.

2 Skriva innehåll som engagerar läsaren. Skriva för sökmotorer och sidvisningar kan ta några inledande trafik till din webbplats, men om du inte gillar vad du skriver om, kommer din brist på intresse visar hela ditt arbete och avskräcka läsarna från att läsa dina framtida berättelser. Om dina intressen är inte i linje med vad du har visat sig vara framgångsrika på nätet ämnen, inte vara rädd för att skriva vad du är mest intresserad av och utveckla en publik på egen hand.

3 Forskning vilken typ av webbplatser och förlag som tillgodoser din specifika stil att skriva. Det finns ett antal platser som kommer att kompensera dig för någon genre att skriva, men vissa webbplatser tillgodose särskilda målgrupper och skulle föredra vissa typer av berättelser. Till exempel everydayfiction.com accepterar berättelser om 1000 ord eller färre, medan storymash.com vill samarbets skrift från flera författare.

4 Bestäm betalningsmetod och ersättning struktur du är mest bekväm med. Vissa webbplatser kräver PayPal, och andra kommer att skicka en check. Du kan få betalt baserat på hur många sidvisningar dina berättelser genererar. Du kan få betalt för att vinna online skrift tävlingar. Du kan även få ersättning för utförandet av annonserna på din webbplats, såsom klickfrekvenser eller konverteringar och provisioner.

5 Förstå som underhåller upphovsrätten till dina berättelser. Få betalt för att skicka dina berättelser på nätet innebär ofta att överlåta kontrollen av dem. Med en bokförlag, kan du ordna marknadsföringsevenemang, anpassningar och distribution med utgivaren. I online-världen, du förmodligen inte kommer att ha någon direktkontakt med din online-utgivare, och om nätet utgivare behåller ensamrätt till ditt arbete innebär att du inte längre har något att göra med distributionen av ditt arbete. Kontrollera att se om så är fallet, och planera därefter.

6 Skicka in dina berättelser till online webbplatser och förlag. AssociatedContent.com publicerar berättelser om någon genre, men de sällan kompensera dig i förskott, väljer en sidvisning baserad ersättning metod där du får betalt $ 1,50 till $ 2,00 per 1000 sidvisningar. Everdayfiction.com accepterar noveller, granska dem på deras litterära meriter och betalar du $ 3 om de accepterar ditt bidrag. Och på Triond.com, kan du skicka en berättelse för en nominell betalning, och antalet sidvisningar din berättelse genererar kommer att avgöra någon ytterligare ersättning.

7 Främja ditt arbete. Även om du har valt att ta emot förskottsbetalning för dina berättelser, kommer framtida betalningar sannolikt att bestämmas av framgången för dina tidigare verk. Dela webbadressen till dina historier på din Facebook-sida, Twitter-konto och med dina e-postkontakter för att driva så många läsare att dina historier som möjligt. Dela ditt innehåll kommer att öka medvetenheten om dina berättelser och dig själv som en författare, i slutändan hjälpa dig att tjäna mer pengar i det långa loppet.

Tips

  • Överväga att publicera dina berättelser till din egen webbplats eller blogg, där du kan tjäna pengar på ditt arbete oberoende av en online utgivare.
  • Räkna inte med att göra massor av pengar på att skriva berättelser på nätet. Medan många aspekter av traditionell förlagsverksamhet har övergått till Internet, online-prosa har ännu har samlat en betydande intäkter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com