Hur återställa datorn till för en månad sedan i Vista

January 18

Windows Vista innehåller systemåterställning, ett viktigt verktyg som låter dig återgå datorn till en tidigare tidpunkt. Detta kan vara till hjälp vid felsökning, inklusive ta bort virus och reparera systemproblem. Systemåterställning automatiskt skapar flera återställningspunkter på en daglig basis. Dessa återställningspunkter är register och system fil säkerhetskopior. Om du vill återställa datorn till en månad sedan, gör det snabbt och säkert.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", typ "återställa" (utan citattecken) i sökrutan och klicka sedan på "Systemåterställning" under "Program." Om du uppmanas att ange administratörslösenordet. "Återställ systemfiler och inställningar" lanseringar på skärmen.

2 Klicka på "Välj en annan återställningspunkt" knappen och klicka på "Nästa" för att starta "Välj en återställningspunkt" sida.

3 Klicka på "Visa återställningspunkter äldre 5 dagar än" kryssrutan och välj sedan punkten dagen förbi återställa du vill återgå datorn. Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Ja". Systemet kommer att starta om och återställa datorn till den senaste månaden datum som du har valt. Klicka på "Stäng" på Systemåterställning "dialogrutan för att slutföra processen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com