Muspekaren Typer

June 12

Muspekaren Typer


Du kan slå nästan vilken form som helst, bild eller grafisk design i en muspekare, även kallad en markör. De typer som finns begränsas endast av din fantasi, och du don & # 039; t behöver några programmeringskunskaper för att göra det. De flesta människor, dock föredrar att hålla sig till några olika slag.

Pil

Varje användare vet pilen, eftersom det & # 039; s varit standard muspekaren i Apple, Linux och Windows operativsystem, liksom otaliga applikationer, för år. Någon kommer att behöva flytta himmel och jord för att slå denna markör av allmänt bruk - bara ta en titt på om någon anpassade markören pack. Även om du & # 039; re sjuka av standardpilen, vad & # 039; s vanligtvis först i kö för att ersätta det? Fler pilar. Förutom att de finns i olika storlekar och färger.

text Välj

När du placerar muspekaren över redigerbar text, du & # 039; ll ofta ser det förvandlas till en symbol som liknar ett kapital "I." Detta innebär att du kan ändra text från tangentbordet eller musen. "I" kan ibland hittas som standardtangentbordsmarkören i ordbehandlingsprogram eller andra program också.

Hand

Med vissa program, kan du se en markör formad som en hand. I början av webben, dessa dök upp på skärmen när markören svävade över en länk, som visar att du kan klicka på den för att gå till länken platsen. Nu kan du & # 039; re mer benägna att se handen inte på en webbsida men i ett program. Det betyder oftast att du kan manipulera ett dokument, foto eller någon annan fil med musen.

Anpassad för datorer

PC-användare kan anpassa sina markörer relativt lätt. Otaliga platser och mjukvaruföretag erbjuder gratis eller betald ikoner, eller så kan du designa en själv. Testa dem genom att gå till "Kontrollpanelen" i någon version av Windows och leta efter "mus" mappen. Instruktionerna varierar beroende på Windows-versionen, men det finns ingen gräns för hur många mönster du kan ladda för de olika standard Microsoft markörer. Om de inte & # 039; t träna, kan du återgå till standard markören.

Anpassad för Mac

Ändra markörer på Mac isn & # 039; t så lätt som det är för en PC. Med Mac OS X, kan du ändra storleken på markören och att & # 039; s det. För alla andra ändringar behöver du programvara från tredje part. ICursor, som är gratis, och Mighty Mouse, som inte är det, är två populära program för att anpassa din Mac markören.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com