Hur Size en Egress Fönster för sovrum

October 3

Hur Size en Egress Fönster för sovrum


Lägga till ett sovrumsfönster kräver att du planerar fönstrets storlek för att passa lokala byggregelkoder. Fönstret måste vara tillräckligt stor för att passa ett fullt utrustat brandman, för akuta skäl. För att säkerställa att avstigning fönster passar lokala säkerhetskrav måste i allmänhet uppfylla antingen en minsta höjd eller bredd standard, liksom en total yta krav beroende på vilken våning sovrummet ligger.

Instruktioner

1 Välj en plats för sovrumsfönstret. Välj en yttervägg som är åtminstone 68 inches i höjd för att möjliggöra en maximal fönsterbrädan höjd av högst 44 inches från golvet. Dessutom måste själva fönstret vara minst 24 inches hög.

2 Välj antingen lägsta höjd eller bredd på fönstret. Enligt International Residential Code (IRC), måste en utgångsfönsteröppningen vara 24 inches eller mer i höjd, och minst 20 inches bred.

3 Beräkna den minsta storleken på det andra fönstret dimension. IRC kräver en minsta netto fri öppning på 5,7 kvadratfot (820.8 kvadrattum) för andra berättelse eller högre fönster och 5 kvadratfot (720 kvadrattum) för bottenvåningen fönster, för att ge utrymme för räddningspersonal att komma in i sovrummet. Dela fönsteröppningen är kvadrattum mätning av dimensionen storlek som valts i steg 2 för att bestämma fönstrets andra mätningen. Till exempel måste en 20-tums hela bottenvåningen fönster vara 36 inches hög för att fungera som en avstigning fönster från sovrummet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com