Hur man koppla upp min bärbara Dell-dator till en Viewsonic Videoprojektor

April 10

Hur man koppla upp min bärbara Dell-dator till en Viewsonic Videoprojektor


Om du äger eller driver ett företag, behöver du en snabb och bekvämt sätt att visa dina nuvarande kunder och potentiella kunder vad du har att erbjuda. En av de mest effektiva sätten att göra det är med en visuell presentation, och en av de bästa sätten att visa att presentationen är med en Viewsonic projektor. När du ansluter en Viewsonic projektor till din stationära eller bärbara dator, kan dina kunder direkt se vad som finns på datorskärmen projiceras på väggen eller skärmen.

Instruktioner

1 Leta reda på bildskärmen anslutning på baksidan av din bärbara dator. Kontakten kommer att vara små och nästan kvadratisk. Dessa kontakter är ofta blå färg. Detta är anslutningen du använder för att ansluta din Viewsonic projektor.

2 Ta bort Viewsonic projektorn från lådan. Om detta är en ny projektor, se till att ta bort alla förpackningsmaterial som kan ha använts för att skydda enheten under transporten. Leta reda på bildskärmen anslutningen på projektorn. Denna kontakt kommer förmodligen att vara på sidan av enheten, och det kommer att vara densamma och form som en på baksidan av din bärbara dator.

3 Leta upp bildskärmskabeln och anslut den ena änden till den bärbara datorn och en ände till projektorn. Båda ändarna är desamma, så det spelar ingen roll vilken ände går där. Projektorn skulle ha innehållit en monitor kabel när du köpte den, men om du inte kommer att behöva köpa en separat.

4 Kontrollera att bildskärmskabeln sitter ordentligt på både projektorn och den bärbara datorn, anslut sedan projektorn på och slå på den. När projektorn tänds strömmen på din bärbara dator. Projektorn ska börja söka efter den bärbara datorn signalen, men om du inte ser din laptop skärm projiceras på skärmen, måste du trycka på "Input" knappen tills du ser på skärmen.

Tips

  • Det är en bra idé att köpa ett par extra monitor sladdar för användning med din projektor. Dessa sladdar är mycket billigt, och detta kommer att skydda dig om kabeln som följde med projektorn är skadad.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com