Kan du Mörkare en Rita att dra i PowerPoint?

July 8

Kan du Mörkare en Rita att dra i PowerPoint?


Microsoft Office Suite kommer inte med en dedikerad bildredigerare eller grafik komponent, men undangömt i vart och ett av programmen, inklusive PowerPoint, är ett sätt att förändra bilder du tar i. För Microsoft PowerPoint, kan det vara bra att mörkna ritningar så att de sticker ut på dina bilder, särskilt om du fastnar med den vita bildbakgrund som kommer som PowerPoint standard. Mörkare bilder skadar inte den ursprungliga och du har anpassad kontroll över alla ändringar du tillämpar på bilden när du går längs.

Få bilden till Slide

Innan du kan förmörka ritningen måste du få det på din bild. Om du inte har ärvt ett bildspel däck med bilden redan på en bild, klicka på "Infoga" -fliken och klicka sedan på "Bild". Bläddra till bilden och dubbelklicka på den. Oroa dig inte att din mörkare kommer att ändra den ursprungliga källan ritningen. Det kommer att kvarstå som en separat fil från PowerPoint.

Mörkare med färg

Powerpoints rosa fliken Bildverktyg visas bara när du klickar på ritningen när du har importerat den. Om du inte ser fliken är bilden inte aktiverad. Klicka på bilden så ser du en blå ram visas runt det och fliken på toppen. Klicka på "Color" -knappen på fliken Bildverktyg s band. Därifrån cykel markören - utan att klicka - över "färgmättnad" eller "färgton" alternativ. Du kan se mörkare hända på bilden utan att klicka. Observera att alternativen till vänster, till exempel att gå till en mättnad av 33 procent eller en färgtemperatur på 4700K, kommer att göra bilden mörkare. Klicka på ett alternativ för att faktiskt begå ändring av bilden. Du kan också klicka på ett av alternativen under "Recolor" i samma avsnitt, som kommer att föra upp flera sätt att mörkare ritningen.

konstnärliga effekter

Om du klickar på knappen "konstnärliga effekter" på fliken Bild Tools öppnar en annan uppsättning alternativ för mörkare en ritning. Bläddra igenom de olika konstnärliga utseende som kan omvandla ritningen. Du behöver inte klicka för att se ändringarna. Prova "Pencil gråskala" och "Rita skissar" som mörknande alternativ.

anpassade Ändringar

Du kan ta en ritning ännu längre när du borrar ned i några av PowerPoint halv dold mörkare alternativ. På knappen "konstnärliga effekter", klicka på länken "konstnärliga effekter Alternativ" för att öppna "Formatera bild" fönstret. Du kan även få tillgång till samma fönster genom att klicka på "Bild Färgalternativ" från "Color" -knappen. Väl där hittar du mörkare alternativ på menyn "Picture Color", såsom recoloring ritningen till en mörkare färg eller klicka på "Shadow" för att lägga till en mörk skugga runt ritningen. "Picture korrigeringar" fönster kan du också spela med en "Ljusstyrka och Kontrast" reglaget, som drastiskt kan ändra hur vit och svart visas i ritningen.

Ansökan

Dessa idéer gäller Microsoft PowerPoint 2013 och 2010. Andra versioner av mjukvaran kommer att ha små till stora skillnader i hela. Om du gillar din bild efter mörkare den, högerklicka på den och välj "Spara som bild." När Spara öppnas, vara noga med att ändra filnamnet till något annat så att du inte skriver över den ursprungliga.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com