Om Google Checkout

April 10

Om Google Checkout


Google Checkout är utformad för att göra online shopping enklare. Tjänsten lagrar dina faktureringsuppgifter så att du inte behöver mata in dem varje gång du vill köpa något. När du har skapat ditt konto, är allt du behöver göra är att hitta en säljare som använder Google Checkout och du kan köpa dina varor med bara några klick.

Användande

Google Checkout-användare måste registrera med tjänsten innan de kan använda den med externa webbplatser. När du har registrerat, är lätt att använda Google Checkout ". Gör din beställning nu" helt enkelt lägga till objekt som du vill köpa till webbplatsens kundvagnen, klicka på "Google Checkout" symbol och sedan Som tjänsten lagrar fakturerings- och leveransuppgifter behöver du inte ange dem varje gång du använder en ny online-handlare. När du har köpt dina objekt, Google Checkout skickar en e-postbekräftelse och kvitto.

Läge och tillgänglighet

Du kan använda Google Checkout från ett antal platser, väljer att ha dina varor levereras till en adress som skiljer sig från din faktureringsadress eller ha dem levererade internationellt. Listan över länder som godkänts av Google Checkout visas i en listruta på registreringssidan. Google meddelar också köpare att även om Google Checkout är tillgängligt i länder utanför USA, är det endast tillgänglig på engelska.

Kosta

Google Checkout är gratis och du kommer inte att behöva betala en extra avgift på toppen av priset på dina varor, moms och frakt. När du först registrera dig för ett Google Checkout-konto, kan Google dra $ 1 från kreditkortet du placerar på fil. Detta är dock en säkerhetsåtgärd och $ 1 kommer att återbetalas.

Försäljning

Att sälja varor med hjälp av Google Checkout, måste du registrera dig för ett separat säljare konto. Om du har en normal Google Checkout-konto som du använder för att köpa saker på nätet, kan du inte använda detta för att sälja objekt. Google Checkout ger användarna en mängd olika anpassningsbara försäljningsalternativ, inklusive hur mycket skatt och frakt för att ladda, liksom möjligheten att köra kampanjer och accepterar kuponger.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com