Hur man gör en GM-konto

April 15

Skapa en GM (Gamemaster) redogöra för alla spel är viktigt. GM-konto är ett konto som används av personer som kör spelet för att administrera det. Administrativa uppgifter kan omfatta polis spelet för spelare som inte följer reglerna, att kontrollera spelet för fel, eller kontroll av diagnosdata som är väsentliga för att se till att spelet fungerar smidigt. GM-konton har oftast en högre i spelet status med speciella förmågor, kommandon och kontroller för att hjälpa dem att på rätt sätt fullgöra sina administrativa uppgifter.

Instruktioner

1 Skapa specialkommandon du vill att GM-konton att ha tillgång till när i spelet. Dessa kommandon kan inkludera kommandon att disciplinera oroliga spelare, statistik kommandon som visar dig viss information som hänför sig till servern och / eller spelare, och alla andra kommandon som hjälper dig med spelarfrågor.

2 Förbered din databas av konton för att identifiera vilka som kommer att vara GM-konton genom att öppna databasen och gå in i tabellen du har ställt för spelarkonton. Lägga till ett fält med titeln "GM" och göra standardvärdet 0 (betecknar en spelare).

3 Ändra den kod som körs när en spelare loggar in, för att kontrollera om kontot loggar in är en GM-konto med en villkorlig uppgift i koden. En villkorad uttalande kommer att kontrollera att se om användaren loggar in har en 0 eller 1 i "GM" fältet. Om det finns en 1, sedan ge dem speciella GM kontroller, om det finns en 0, logga in som vanligt.

4 Skapa ett konto precis som en vanlig spelare att se till att logga in och lösenord är säkra. Gå in i din databas och hitta det konto som du just har skapat. Ändra värdet i det fält som du märkt "GM" till nummer 1 för att göra det kontot en GM-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com