Så här konfigurerar du Web Email

March 8

Så här konfigurerar du Web Email


Webb e-post är ett populärt alternativ för Internet-användare. Det finns många gratis webbmailtjänster tillgängliga från företag som Google, Yahoo och Microsoft. Dessa företag erbjuder gratis webb e-post för att marknadsföra sina andra tjänster, skapa goodwill och visa annonser till sina användare. En av de största fördelarna med webb e-post är lättillgänglighet. Du kan logga in på ditt webb e-postkonto från vilken dator som helst med tillgång till Internet. Webb e-post är säker och erbjuder normalt en stor mängd lagringsutrymme.

Instruktioner

Google

1 Besök Gmail (se referenser). Klicka på knappen "Skapa ett konto". Du kommer att presenteras med en sign-up formulär.

2 Ange ditt för- och efternamn, önskad inloggningsnamn och lösenord. Välj en säkerhetsfråga, en återställningsadress, välj land, ange ditt födelsedatum, fyll i ordverifieringen och accepterar villkoren för tjänsten. Granska din information för noggrannhet och klicka på "Skapa mitt konto" knappen. Du kommer att omdirigeras till en introduktion sida.

3 Klicka på "Visa mig Mitt konto" -knappen. Du kommer att tas till den nya Gmail-konto. Granska välkomna e-post från Gmail att lära sig om nya kontot funktioner.

Yahoo Mail

4 Besök Yahoo Mail (se referenser). Klicka på "Skapa nytt konto" -knappen. Du kommer att tas till en sign-up formulär.

5 Ange ditt för- och efternamn, kön, födelsedatum, land och postnummer. Välj din e-postadress och lösenord. Ange en alternativ e och välja säkerhetsfrågor. Ange säkerhetskoden och klicka på "Skapa mitt konto" -knappen. Du kommer att tas till en bekräftelsesida.

6 Klicka på knappen "Fortsätt". Du kommer att tas till din Yahoo Mail-konto. Granska välkommen e-post från Yahoo för att lära sig mer om ditt konto. Kontrollera din alternativa e-post för ett välkomstmeddelande samt.

Microsoft Hotmail

7 Besök Hotmail (se referenser). Klicka på knappen "Sign Up". Du kommer att tas till en undertecknan- formulär.

8 Ange önskad e-postadress och lösenord. Ange ditt för- och efternamn, land, stat och postnummer. Ange en alternativ e-postadress, välj ditt kön och anger ditt födelseår. Ange säkerhetskoden och klicka på knappen "Jag accepterar". Du kommer att tas till det nya kontot

9 Granska välkommen e-post från Hotmail vill veta mer om funktionerna i din nya webbmailkonto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com