Hur man överför Outlook Express data från en dator

March 8

Hur man överför Outlook Express data från en dator


Du kan överföra data från Outlook Express från en dator till en annan genom att säkerhetskopiera dina datafiler och överföra dem till den nya datorn. Om datorerna är nätverk tillsammans överföringen kommer att ske snabbt om du flyttar filen via nätanslutningen. Om du inte har ett nätverk som upprättats, behöver du en flash-enhet för att kopiera data från en dator till en annan.

Instruktioner

1 Skapa en Outlook Express backup mapp och spara det någonstans uppenbart. Skrivbordet är ett bra val eftersom det ska vara lätt att hitta när du går att överföra data.

2 Öppna Outlook Express och gå till menyn "Verktyg". Välj "Adressbok" och öppna "File".

3 Klicka på "Export" och välj datafiler du vill säkerhetskopiera och överföring. Du kan säkerhetskopiera adressboken, e-postmappar och inställningar.

4 Välj mappen backup du just har skapat som exporten destination. Vänta tills data som ska exporteras till mappen.

5 Kontrollera säkerhetskopieringsmappen för att se filerna exporterades. Om datorerna är nätverk, öppna "Den här datorn" (Windows) eller "Finder" (Mac) och titta på vänster sida bar för en lista över dina nätverksanslutna datorer. Om du inte har ett nätverk, kopiera filen till en flash-enhet.

6 Dubbelklicka på namnet på den dator som du vill överföra filerna till om du är i ett nätverk. Detta kommer att öppna ett fönster som visar filerna på datorn. Dra och släpp säkerhetskopieringsmappen till skrivbordet för nätverksansluten dator för att överföra filer.

7 Sätt in flash-enheten i den andra datorn, om du inte har ett nätverk som upprättats, och kopiera säkerhetskopieringsmappen på skrivbordet på den nya datorn.

8 Öppna Outlook Express på den nya datorn och gå till "Verktyg" och sedan "Adressbok" och sedan "Importera" för att importera datafiler från den gamla datorn.

9 Navigera till skrivbordet, eller varhelst du kopierade säkerhetskopian till och importera alla filer du kopierade från den andra datorn. Outlook Express på den nya datorn nu även dina gamla data.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com