Hur man ändra storlek på en vektor smart objekt

April 30

Redigera bilder kan vara otroligt frustrerande när du förlorar bildkvalitet eller form när du justerar en bild. Smart Object verktyg infördes för att Adobe Photoshop så att du kan skala, rotera, skeva, förvränga, perspektiv bearbetar eller tänja ett vektorlager utan att förlora den ursprungliga kvaliteten. Ändra storlek på en vektor smart objekt är en enkel process, men du måste först se till att du konverterar lagret till det smarta objektet format, annars kan fortfarande skadas av storleksändring processen.

Instruktioner

1 Öppna den bild du vill ändra storlek i Photoshop.

2 Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Öppna som smart objekt." Din smart objekt bilden kommer att ha en liten ikon på den i lagret panelen att utse den som ett smart objekt. Om det är ett lager i bilden högerklicka på lagret och välj "Konvertera till smart objekt."

3 Klicka på lagret och tryck på "Ctrl" och "T" knapparna samtidigt. Dra hörnen på ändra storlek rutan för att ändra storlek på vektor smart objekt. Tryck på "Enter" när du når önskad storlek. Din smart objekt kommer att ha förlorat något av sin kvalitet i storleksändring.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com