Hur man designar en konferens Poster

September 23

Ett antal olika typer av händelser kan kräva att du designa din egen konferens affisch. Skapa en konferens affisch är inte ett svårt projekt. Du kan skapa en affisch som grundläggande eller komplexa behov genom att använda ett program som passar dina behov. Medan Photoshop är det bästa valet för att utforma en konferens affisch, är det dyrt. ArtRage av Ambient Design är mycket billigare. Om du har en dator, så ska du ha gratis Microsoft Paint redan installerat.

Instruktioner

Design Affischer i Microsoft Paint

1 Gå till fönstrets Start-menyn och klicka på "Alla program". Rulla ner och klicka på "Tillbehör". Välj "Paint", som kommer att öppna upp ett namnlöst dokument där du kan skapa designen för din konferens affisch.

2 Välj "Bild" och "attribut" för att koppla in bredd och höjd krav på din affisch. Skapa ett dokument som kommer att vara av samma storlek som papperskonferens affischen ska skrivas ut på. Välj "Text" verktyg för att infoga text.

3 Lägg till bilder, exempelvis fotografier eller ClipArt genom att öppna bilderna individuellt i Window Live Photo Gallery. Högerklicka på bilderna och klicka på "Kopiera".

4 Återgå till Paint, välj "Redigera" och sedan "Klistra in" ditt foto i dokumentet. Placera bilden i dokumentet. Använd "Fyll med färg" för att fylla i objekt eller att ändra bakgrundsfärg.

Konstruera med ArtRage

5 Öppna ArtRage och gå till "File". Välj "ny målning" för att börja ett nytt dokument där du kan designa din konferens affisch.

6 Välj "Ny målning" och plugg i bredd, höjd och upplösning av dokumentet. Du kan också välja en förinställd storlek för dokumentet. För en utskriftskvalitet konferens affisch, koppla in åtminstone 300 bildpunkter per tum för er resolution.

7 Välja mellan olika duk typer, såsom "Basic Paper."

8 Använd lager för att placera olika element, som inkluderar bilder, text och grafik, i sina egna lager. Detta program gör det också möjligt att ta in en referens, t.ex. ett foto, som hjälper dig när du arbetar. Den har också en spåra alternativ samt schabloner. En mängd olika verktyg, inklusive "kritor" och "oljefärg," som kan justeras i intensitet.

Konstruera med Photoshop

9 Gå till "File" och klicka på "Nytt" för att skapa ett nytt dokument.

10 Skapa inställningarna för konferens affisch design genom att välja en "Bakgrund Type" som överensstämmer bäst med din avsedda design. Lägg "Dimensioner" för din affisch och ändra "Resolution" till 300 pixlar.

11 Gå till "Layer" och sedan "Ny" för att ta in eller skapa element, bilder, text och grafik.

12 Använd "Flytta" verktyg för att flytta text och grafik.

13 Använd "Filter" och bildjusteringar för att förbättra dig bilder och lägga till effekter till de nya lagren.

14 Använd "Text" i verktygsfältet för att lägga till text.

15 Gå till "File" och "Spara som" för att spara din konferens affisch som en högupplöst jpg.

Tips

  • Spara filen ofta.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com