Hur man tar bort Windows Messenger Service Pack 2

March 26

Windows Messenger är ett chattprogram som kommer med en Service Pack 2-uppdateringen. Programmet har integrerat i många program, som Internet Explorer, Outlook Express och Fjärrhjälp. Vissa användare, men tycker att det är extremt irriterande, eftersom den laddas automatiskt under varje start. Du kan ta bort det här programmet helt med ett enkelt kommando som stänger ner sin process och tar bort det från datorn.

Instruktioner

1 Stänger din webbläsare och Windows Messenger. Stäng Outlook Express och Fjärrhjälp om du använder dem. Båda dessa program använder Windows Messenger och måste stängas innan du fortsätter med avinstallation.

2 Klicka på "Start" och sedan "Kör". Ett fönster öppnas.

3 Skriv in "rundll32 advpack.dll, LaunchINFSection% windir% \ INF \ msmsgs.inf, BLC.Remove" (utan citattecken) och klicka på "Enter". Avinstallationen startar automatiskt, och du kommer att se ett fönster visas längst upp till vänster på skärmen. När processen är klar kommer Windows Service Pack 2-systemet vara fritt från Windows Messenger.

4 Kontrollera uppgiften panelen längst ned till höger på skärmen med klockan, för att se om Windows Messenger har tagits bort helt och hållet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com