Hur man kan bli av Grain i bilder

March 25

Hur man kan bli av Grain i bilder


Små fläckar av ljus som finns i skannade eller nedladdade bilder är vanligtvis kallas korn eller brus. De orsakar bilden att visas något texturerad när du spara bilden på datorn. Grain snedvrider klarhet en bild om den är kvar i dina sparade bilder, men du kan ta bort den med hjälp av datorns fotoredigeringsprogram. Redigeringsverktygen på din Windows-PC eller Macintosh-dator foto program ger en brusreduceringsfilter, som eliminerar säden utan att offra fotokvalitet. På datorer, hittar du brusfiltret i Windows Live Photo Gallery program, och det är i iPhoto på Macintosh-datorer.

Instruktioner

PC-bild Grain Removal

1 Klicka på "Windows" på skrivbordet, och klicka på sökrutan ovan Windows-ikonen.

2 Enter "Photo Gallery" och välj "Windows Live Photo Gallery."

3 Klicka på "File" på programmets meny, och klicka på "Öppna". Dubbelklicka på fotot som du vill öppna och klicka på "Redigera" längst upp i programmenyn.

4 Klicka på "Auto Adjust" och klicka på "OK" eller dubbelklicka på bilden och klicka på "fininställning" för att ta bort bilden säd.

5 Klicka på "File" och "Spara" för att spara förbättring av bilden.

Macintosh-bild Grain Removal

6 Dubbelklicka på bilden på datorns skrivbord, eller klicka på "iPhoto" på skrivbordet docka att lansera fotoredigeringsprogram, och dra och släppa bilden i programmet.

7 Klicka på bilden i iPhoto-biblioteket och klicka på "Redigera" längst upp i menyn.

8 Klicka på "Justera" och dra fliken Brus glider åt vänster för att minska bruset i bilden. Släpp fliken så snart som bullret är helt borta från bilden för att bibehålla bildens skärpa. Om du flyttar fliken för långt åt vänster, kan bilden bli suddig.

9 Klicka på "Klar" för att spara bilden med säden bort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com