Vad är att tänka Pad?

January 29

Vad är att tänka Pad?


ThinkPad är en bärbar bärbar dator som ursprungligen tillverkas och säljs av IBM. Under 2005 sålde IBM sin PC division för tillverkning till Lenova. Sedan dess har ThinkPad linjen är producerad av Lenova.

Historia

IBM introducerade ThinkPad 1992. Maskinen körde Windows 3.1 operativsystem och skröt första 10,4-tums TFT-färgskärm. De första ThinkPad vägde cirka 6,5 ​​pund och var prissatt till ca $ 4000 USD.

ThinkPad modeller

De första ThinkPad-modeller var 700, 700C och 700T. Senare modeller (750-serien) flög ombord på rymdteleskopet Hubble och rymdfärjan Endeavor. Under hela 2006, flera ThinkPad A31p modeller var i tjänst ombord på den internationella rymdstationen.

Funktioner

ThinkPad är kanske mest känd för Track enhet - en röd mus liknande pekdon i mitten av tangentbordet. ThinkPad unika svart låda design tänkt att se ut som en traditionell japansk matlåda.

Konstruktioner av ThinkPad

ThinkPad-serien 701 var väl känd för sin utfällbara fjäril tangentbord, som är på displayen i New York på Museum of Modern Art och anses vara en teknisk konstruktion mästerverk. Tangentbordet i ThinkPad 760 modell höjdes för att åstadkomma en ergonomisk design. I 755CV serien, kan monitorn tas bort från locket som gör det möjligt att den kan användas för att projicera bildskärmen med en overheadprojektor.

Status för ThinkPad

Vad är att tänka Pad?


De mest aktuella modeller av ThinkPad är X- och Z-serien produceras av Lenova.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com