Så här importerar födelsedagar från Facebook till Gmail Kontakter

March 24

Så här importerar födelsedagar från Facebook till Gmail Kontakter


Facebook är ett användbart verktyg för att hålla koll på dina kontakters födelsedagar. Eftersom webbplatsen samlar och samlar alla dina vänners födelsedagar i en bekväm födelsedagskalender, är det nästan omöjligt att glömma att skicka en vän födelsedag önskar. Men vad händer om du vill överföra denna information födelsedag till ditt Gmail-kontaktlista? Även om det inte finns något sätt att överföra denna information direkt från Facebook själv, kan du överföra dina Facebook-kontakter födelsedag information med hjälp av en tredje part webbplats.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till friendstogmail.com. Klicka på knappen "Anslut med Facebook", skriver din Facebook-inloggningsinformation i fälten och klicka på "Logga in" för att logga in på ditt Facebook-konto. Klicka på "Tillåt" för att låta vänner till Gmail för att komma åt ditt Facebook-konto.

2 Markera texten som visas klickar du på menyn "Redigera" och välj "Kopiera" alternativet. Högerklicka på datorns skrivbord, flytta muspekaren "New" och välj "Text dokument" alternativet.

3 Klicka på menyn "Redigera" och välj "Klistra in" för att klistra in texten i den nya textdokumentet. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara" alternativet. Skriv "FacebookContacts.csv" i märkta "Filnamn" och klicka på "Spara" för att spara CSV-filen utrymme.

4 Öppna en webbläsare och navigera till gmail.com. Logga in på ditt Gmail-konto.

5 Klicka på fliken, följt av menyn "Mer" "Kontakter". Välj "Importera ..." alternativet. Klicka på "Välj fil" -knappen, leta reda på CSV-filen du sparade i steg 3 och välj det. Klicka på "Importera" -knappen för att importera filen till Gmail. Alla Facebook kontaktinformation, inklusive födelsedagar, kommer att läggas till din Gmail-kontakter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com