Hur vet jag om datorn kommer att köra Windows 7

March 23

Hur vet jag om datorn kommer att köra Windows 7


Först måste du fråga dig själv om du verkligen vill uppgradera till Windows 7.
Om din nuvarande version av Windows gör allt du vill att det ska, då du behöver antagligen inte att uppgradera till Windows 7. En annan sak att tänka på i stället för att uppgradera skulle ersätta datorn med en ny Windows 7 dator, gör detta kommer att säkerställa att alla hårdvara är Win7 kompatibel. Efter beaktande av ovanstående och fortfarande beslutar att uppgradera till Windows 7 Här är några riktlinjer att följa för att se till att din dator kommer att köra den på rätt sätt.

Instruktioner

1 Hur vet jag om datorn kommer att köra Windows 7

Kontrollera dina datorer specifikationer. Windows 7 kräver en 1 GHz eller bättre processor och minst 1 GB RAM eller 2GB IF din installation 64bit. Det kräver också ett grafikkort som är DirectX9-kompatibel. Såvitt hårddiskutrymme går det kräver 16GB eller 20GB för 64bit Windows 7.
Du behöver också en DVD-enhet för att installera med.

2 Tänk på alla de program som du har installerat. De flesta kommer att fungera bra på Windows 7, men det kan finnas vissa som inte är kompatibla. Vissa bokföringsprogram är kända för att ha problem med 7. Om du är osäker på något program går över till deras hemsida för att kontrollera och se om de är Windows 7-kompatibel. Du troligtvis kommer att behöva göra en ren installation också så att du har programvaran för alla program som du behöver för att installera.

3 Hur vet jag om datorn kommer att köra Windows 7

Nästa sak du behöver göra är chef över till
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/upgrade-advisor.aspx eller bara klicka på länken i resurs nedan och sedan hämta Windows 7 Upgrade Advisor. Installera det och låta det kontrollera din dator. Det kommer att varna dig till någon inkompatibel maskinvara i datorn och berätta om du kan utföra en uppgradering eller om du kommer att behöva läsa in Windows 7 från grunden.

4 Du bör ha en bra idé om Windows 7 kommer att fungera på din dator nu. Se bara till att köpa rätt version för ditt system. 32-bitars för 32-bitarssystem och 64-bitars för 64bit-system. Även du kanske vill se över de olika versionerna (Home Premium, Professional och Ultimate) för att hitta en du gillar bäst. Du kan se skillnaderna här: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare/default.aspx

Tips

  • Läs upp på Microsofts webbplats för att se till Windows 7 är för dig.
  • Se till att säkerhetskopiera dina data innan du utför en uppgradering eller ren installation.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com