Inaktivera AVG Antivirus

September 9

Inaktivera AVG Antivirus


AVG Anti-Virus erbjuder gratis eller betald skydd mot virus och andra säkerhetsrisker, beroende på vilken version. Om ditt anti-virus program hindrar dig från att installera ett legitimt program, inaktivera den under installationen kommer att avhjälpa problemet. I stället för att inaktivera hela programmet, kan du också inaktivera enskilda alternativ skydd. Detta är användbart om du vill behålla din virusskydd men vill inaktivera surfning skydd, till exempel.

Instruktioner

Invalidiserande Individuella Skydd

1 Öppna AVG AntiVirus. Klicka på skydd du vill inaktivera. Till exempel, klicka på "Identity" om du vill inaktivera AVG identitetsskydd.

2 Klicka på "Enabled" för att inaktivera det skydd som ändrar det till "Disabled". Klicka på "Disabled" för att återaktivera tjänsten.

3 Klicka på pilen Tillbaka för att återgå till AVG AntiVirus "huvudsidan eller på" X "i hörnet för att gömma programmet.

Inaktivera alla skydd

4 Öppna AVG AntiVirus och klicka på rullgardinsmenyn "Alternativ". Klicka på "Avancerade alternativ" inträde.

5 Välj "tillfälligt inaktivera AVG Protection" från navigationspanelen. Klicka på "tillfälligt inaktivera AVG Protection" -knappen.

6 Läs den visade varningen, använd sedan "Inaktivera AVG för" listrutan och välj hur lång tid för att inaktivera skyddet. Välj "Tills Starta" för att inaktivera skydd tills du startar om datorn. Klicka på "OK" när du är klar. Klicka på "Aktivera AVG Protection" för att aktivera skyddet innan den inställda tiden är ute.

Tips

  • Om du vill avinstallera AVG Anti-Virus i stället göra det via Windows Kontrollpanelen "Avinstallera ett program" -funktionen, som du skulle avinstallera någon annan programvara.
  • Inaktivera AVG skydd gör att du mycket större risk för att få ett datorvirus. AVG föreslår att inaktivera det bara när det är absolut nödvändigt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com