Hur får man musik hämtas till datorn för att bränna en CD

March 6

Hur får man musik hämtas till datorn för att bränna en CD


Apples iTunes är den största musiknedladdningstjänst i världen. I februari 2010 iTunes överträffade 10 miljarder sång nedladdningar. Ladda ner och använda iTunes själv är enkel och gratis, om du är en Mac eller PC-användare. När du har iTunes, bygga ditt musikbibliotek genom att ladda ner legala musikfiler, brukar kallas MP3-filer. Du kan bränna de flesta CD-skivor i ett par minuter. Håll tomma cd-skivor till hands så att du kan bränna skivor när du vill.

Instruktioner

1 Gå till Apples iTunes hemsida och klicka på "Download", om du inte redan har det installerat på din dator. Välj ditt operativsystem i den vänstra kolumnen och klicka på "Ladda ner nu." Följ instruktionerna för installation. (Se Resurser)

2 Klicka på ikonen iTunes på datorns skrivbord för att starta programmet. Klicka på "iTunes Store" i den vänstra kolumnen. Bläddra musik du vill ladda ner. Ange namn på artister, låtar eller album i det övre högra "Sök Store" fältet.

3 Tryck på knappen "Köp" bredvid en låt eller album som du vill hämta. Priset för hämtningen visas till vänster om "Köp". Följ frågar iTunes att ange din information kreditkort. När du har betalat, kommer musiken du har köpt börja nedladdning.

4 Skapa en spellista. I iTunes, välj "Ny spellista" under Arkiv-menyn. Ange ett namn för spellistan, till exempel "Oldies". Gå tillbaka till ditt musikbibliotek, markera låtarna och dra dem till spellistan.

5 Sätt in en tom CD-R i datorns skivenhet. Ett pop-up-fönster visas erkänna CD. Hit "OK".

6 Klicka på spellistan. Tryck på knappen "Bränn skiva" i nedre högra hörnet av iTunes-fönstret. Välj "Burn" i pop-up fönster. Vänta tills skivan till slut brinner. Skivenheten kommer mata ut CD när den är klar.

Tips

  • Märk din CD med en markör när du är klar att bränna det att identifiera den lätt senare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com