Hur man ökar Wireless hastighet

October 4

Hur man ökar Wireless hastighet


Det kan vara frustrerande att göra något på datorn när anslutningen är långsam. Det fördröjer viktiga saker som du behöver för att ha gjort direkt. Nedladdningar ta evigheter, och du kan knappt läsa en webbsida eller ens titta på en video. Här är några enkla saker att göra för att få en snabbare och starkare koppling så att du kan göra de saker du behöver göra.

Instruktioner

1 Köp en repeater för det trådlösa nätverket. Detta skulle ta den befintliga signalen och förlänga den trådlösa signalen. Detta kommer inte bara att öka hastigheten på anslutning, men det kommer också att förbättra den totala signalen. En repeater kan även arbeta utan att behöva ha något fast.

2 Flytta något som kan blockera eller störa den trådlösa signalen. Alla nära föremål såsom en växt, bord eller en stol skulle kunna hindra signalen, och flytta den kan hjälpa din signal att bli snabbare. Du kan också prova att flytta den trådlösa routern någonstans att det inte kommer att hindras av några föremål.

3 Se till att du använder den senaste firmware för din trådlösa router. Tillverkarna av routern bör ha uppdateringar tillgängliga för nedladdning från deras hemsida.

4 Få en ny antenn för din trådlösa router. En bra antenn för din router skulle vara en high-gain antenn som kan fokusera signalen i en riktning i stället för utanför hemmet. Sikta denna antenn i din riktning bör ge dig en mycket starkare och snabbare Internet-anslutning.

5 Byt ut din DSL mikrofilter. Efter ett tag kan det här filtret bli spruckna eller skadade på något sätt, och det kan påverka hastigheten på din trådlösa Internet-anslutning negativt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com