Trådlös nätverksinstallationsanvisningarna

January 24

Trådlös nätverksinstallationsanvisningarna


Frigör din portabla mediaspelare och bärbara datorer från de begränsningar av trådbundet nätverk genom att skapa ett trådlöst nätverk i hemmet eller på kontoret. Trådlösa routrar skickar din Internetleverantör via ett nätverk för att skapa egna trådlösa åtkomstpunkter. Även routrar kan verka komplexa, är installationsprocessen för ett nätverk enkelt och du behöver inte förlita sig på utsidan teknisk hjälp för att få ditt trådlösa nätverk installeras på bara ett par minuter.

Instruktioner

1 Anslut den ena änden av Ethernet-kabeln till nätverks porten på baksidan av din kabel eller DSL-modem.

2 Anslut den motsatta sidan av Ethernet-kabeln till Internet-porten på baksidan av den trådlösa routern. Anslut strömadaptern från din router till närmaste grenuttag.

3 Stäng av modemet genom att koppla nätadaptern. Låt den unplugged i fem till tio sekunder innan du ansluter den till en strömkälla. Detta startar modemet och tvingar den att erkänna samband med routern.

4 Anslut en andra Ethernet-kabel till en öppen port på routern och ansluta den tillfälligt till datorn. Sätt i programvaruskivan som medföljde routern för att konfigurera inställningar. Klicka på "Nästa" i guiden för trådlös installation som visas.

5 Aktivera säkerhetsalternativ trådlöst i installationsguiden och skapa ett lösenord för att ansluta till nätverket. Klicka på knappen "Spara" eller "Apply" för att spara ändringarna till routerns inställningar och slutföra installationen av det trådlösa nätverket.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com