Hur man installerar RAM-minne på ett CF-73

February 7

Panasonic gör en linje av datorer som kallas Toughbooks. Dessa robusta maskiner omfattar CF-73-modellen, en bärbar dator som kommer med bara 256 MB minne installerat i det. Att mängden RAM-minne tenderar inte att vara tillräckligt för att köra många program på ett effektivt sätt. Om du känner att din Panasonic CF-73 behöver en liten kick, installera mer minne, en process som tar ungefär 10 minuter att slutföra.

Instruktioner

1 Stäng av din Panasonic datorn och ta bort strömförsörjningen från den bärbara datorn. Låt det sitta en stund för att svalna.

2 Vänd över den bärbara datorn och placera den på en plan yta som ett köksbord.

3 Skjut batterispärrarna mot mitten av batteriet, som ligger i det nedre högra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort batteriet.

4 Ta bort skruven som håller minnesplatsen panelen på den bärbara datorn. Ta bort panelen.

5 Separera klämmorna på vardera sidan av modulen. Modulen kommer att stiga upp. Skjut modulen ur facket. Skjut den nya modulen i facket och tryck ner den så att den ligger plant i facket.

6 Placera panelen tillbaka på den bärbara datorn och dra åt skruven. Sätt batteriet i facket och tryck försiktigt tills det klickar på plats. Vänd den bärbara datorn och koppla in den igen om det behövs. Starta den bärbara datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com