Lägga till flera bilder på en Facebook Newsfeed

August 16

Facebook "News Feed" visar alla dina och dina vänners aktivitet på området i omvänd kronologisk ordning. Exempel på "berättelser" som efter att nyhetsflödet inkluderar statusuppdateringar du och dina vänner skicka ut uppdateringar till din profil och förhållandet status och media som du överför, inklusive foton. Om du laddar upp flera bilder till ditt Facebook-konto, tre av dem visas på din Facebook Nyhetsflöde som en förhandsvisning för fotoalbumet.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook. Klicka på din profilbild eller visningsnamn i det övre, vänstra hörnet. Klicka på "Bilder" -länken under din profilbild till vänster på sidan.

2 Klicka på "Ladda upp bilder" för att ladda upp dina bilder till ett nytt album. Klicka på namnet på ett album som du redan har skapat och klicka på "Lägg till bilder" för att lägga till bilder till det. Granska din hårddisk för bilder att ladda upp, väljer de att lägga till och klicka på "Öppna." Facebook tar dig till en sida som visar dig alla bilder när uppladdningen är klar.

3 Lägg till taggar och beskrivningar till några foton som du vill ha dem. Klicka på "Publicera" längst ned på sidan för att publicera ditt foto till din Facebook nyhetsflöde.

4 Återgå till Facebook News Feed. Lägg märke till att nyheten om ditt fotoalbum, tillsammans med tre bilder från den, har publicerats på News Feed.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com