Hur man lär sig PHP Web Design

April 16

PHP är ett av de mest populära skriptspråk för att utveckla dynamiska webbplatser. PHP syntax är enkel att lära sig, och kan bäddas in direkt i HTML-kod. Med PHP kan du skapa dynamiska webbplatser med roliga, interaktiva verktyg och funktioner, såsom diskussionsforum, bildspel och lokala väderrapporter. Med kostnadsfria verktyg och handledning, kan du enkelt bygga fantastiska, dynamiska webbplatser som använder HTML, CSS och PHP.

Instruktioner

1 Lär dig att hand kod HTML (Hypertext Markup Language) genom att fylla i HTML handledning kopplad i avsnittet Resurser. HTML används för att bygga den underliggande strukturen av webbsidor. Hand-kodning HTML kommer att hjälpa dig felsöka problem på koden nivå och ger dig möjlighet att lära från andra webbplatser genom att visa webbsidan källan.

2 Lär dig att lägga ut och styla din webbsida med hjälp av CSS (Cascading Style Sheets) genom att fylla i CSS handledning kopplad i avsnittet Resurser. Med CSS, kommer du att kunna ändra teckensnitt, lägga till färg och gränser och kontrollera utformningen av element på din webbsida. Fokus på layouten på din sida, och oroa sig typsnitt, färger, gränser och andra stilistiska förbättringar senare. Att hålla dina sidor så enkelt som möjligt för nu kommer att göra det lättare för dig att arbeta igenom problemen när man lär sig PHP.

3 Lär dig att skriva PHP genom att fylla i PHP handledning kopplad i avsnittet Resurser. PHP programmeringsspråk kan du ta dina webbsidor från statisk till dynamisk genom att lägga till funktionalitet till dina webbsidor, såsom e-post, databaskopplingar och integrering av information från externa webbplatser.

4 Klä upp din webbsidor sida med CSS. Lägg till en bakgrund, ändra typsnitt, plaska sidan med färg och klä upp lådor och menyer med gränser och bakgrundsfärg.

5 Studie webbplatser som fångar ögat, och lära konstruktions trick genom att kika på HTML och CSS källa. Kolla in avancerade HTML och CSS design guider och handledning, såsom http://www.webdesignerwall.com.

6 Förbättra din sida layout och stil genom att studera de delar av god design och användbarhet. Kolla Usability.gov och http://www.usabilityfirst.com för att spara resurser och idéer för att göra dina webbsidor och PHP-program och lätt att använda. Web Design Library på http://www.webdesign.org ger nybörjare och avancerade design guider på design huvudmän, användbarhet och färglära.

7 Visa dina sidor till vänner och vaka över sina axlar för att se vad man kan lära sig. Är de förvirrad av navigering? Hitta sätt att förbättra den. Har de problem med att läsa innehållet? Ändra färger, öka teckenstorlek, sätta fast bakgrunder bakom text, eller hitta andra sätt att förbättra läsbarheten. Har de kämpar med att försöka lista ut hur man gör din PHP ansökan arbete? Ge instruktioner, ändra formuleringen och leta efter andra sätt att göra din sidor användarvänlig.

Tips

  • Databaser är kraftfulla verktyg som gör att du kan enkelt bygga komplexa PHP webbapplikationer. PHP innehåller funktioner för anslutning till databaser. Om du vill skapa en diskussionstavla, gäst eller fotobok galleri, måste du lagra en hel del information bakom kulisserna. Det enklaste och bästa sättet att göra detta är att använda en databas. MySQL är en av de mest populära databasservrar för webbplatser, och det är gratis.
  • Hitta en mentor eller gå med i en grupp av webbdesigners och PHP-utvecklare. En av de bästa sätten att lära avancerade färdigheter, arbeta igenom problem och få nya idéer är genom att prata med människor som har erfarenhet att dela.
  • Om du föredrar böcker till online tutorials, börja med böcker med titlar som "HTML: En nybörjarguide". "Learning PHP" och "CSS webbdesign Händerna på utbildning" Chefen Först och For Dummies serien är utmärkta böcker för att hjälpa dig att komma igång. Många dator böcker kommer att lista på fram- och baksida kompetensnivån som krävs. När du har lärt dig grunderna, investera i avancerade guider och referensmanualer.
  • Att veta hur man skriver Javascript-kod inte krävs för att bygga en stor PHP webbplats. Men om du vill lägga till specialeffekter som animerade menyer, är JavaScript nyckeln.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com