Hur man installerar en Lexmark Z645-skrivare

July 28

Du kan installera en Lexmark Z645-skrivare på datorn på några minuter. Det är viktigt att installera skrivaren ordentligt för att undvika kommunikationsproblem och förlorade sidor i dokumentutskrift. Du behöver inte betala dyra avgifter för en tekniker på plats för att slutföra installationen. Du kan installera skrivaren på flera datorer vid behov.

Instruktioner

1 Koppla in din Lexmark Z645 till ett eluttag. Anslut USB-kabeln till en ledig USB-port på datorn. Slå på strömmen till skrivaren.

2 Sätt i CD med drivrutiner som medföljde Z645 skrivare. Klicka på "Installera" när lasterna skärmen. Klicka på "Next" genom några skärmar som visas, bekräftar sökvägen och de drivrutiner som du installerar.

3 Välj rätt bläckpatroner i rullgardinsmenyn för att matcha de patroner som du har installerat i din Z645. Ange om patronen är ny eller delvis används. Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Fortsätt" för att skriva ut en justeringssida. Välj rätt alternativ i vart och ett av menyinställningar som matchar din justeringssida. Markera den mörkaste pilen som matchar mörkare pilen på justeringssida. Klicka på "Fortsätt."

5 Klicka på "Exit" för att slutföra installationen och anpassningsprocessen. Klicka på "Kom" för att avsluta installationsprogrammet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com