Hur man kan blockera World of Warcraft-portar

August 7

Hur man kan blockera World of Warcraft-portar


Massivt multiplayer online rollspel (MMORPGs) fortsätter att växa i popularitet. Med mer än 21 miljoner aktiva abonnemang, totalt nästan $ 2 miljarder årligen i Nordamerika och Europa ensam, de utgör en betydande inkomstkälla för programvaruföretag. Källor rapporterar World of Warcraft (WoW) innehar mer än 60 procent av denna marknadsandel. Beroende av MMORPG är en stigande oro; nästan 50 procent av spelarna anser sig beroende (och det är bara de som är villiga att erkänna det). Ibland kan det vara nödvändigt att ingripa. Blockerar åtkomsten till WoW är ganska lätt och kan åstadkommas i några enkla steg.

Instruktioner

1 Logga in på datorn med hjälp av administratörskonto och lösenord. Du måste vara inloggad som administratör för att slutföra denna process.

2 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen" på menyn "Start". Om "Kontrollpanelen" inte visas kan du klicka på "Alla program> Tillbehör> Systemverktyg> Kontrollpanelen" i stället. Klicka på "Säkerhet" och sedan "Windows-brandväggen."

3 Klicka på "Ändra inställningar". Klicka på "Fortsätt" för att kontrollera "User Account Control." Detta öppnar "Windows-brandväggen." Kontrollera "Windows-brandväggen" är på. Om inte, klickar du på knappen bredvid "On".

4 Klicka på fliken "Undantag" längst upp i fönstret. Bläddra igenom listan och ta bort bocken från en ruta som har "Blizzard" i namnet. Detta bör omfatta flera som säger "Blizzard Downloader" och ett par som säger "Blizzard Launcher." Detta tar bort behörigheter från dessa portar och blockerar tillgång. Ta bort bocken från rutan längst ner i fönstret bredvid "Meddela mig när Windows-brandväggen blockerar ett nytt program."

Tips

  • Om du använder en router, kan du gå in dina routrar säkerhetsinställningar och blockera hamnar. Warcraft använder portarna 3724, 6112, 6113, 6114, och 4000.
  • Alla administrativa ändringar som gjorts till en dator bör göras med försiktighet. Felaktiga ändringar kan hindra datorfunktionalitet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com