Hur man kan stoppa Kommentar skräppost på en Wordpress blogg

December 8

Många spammare använder Wordpress bloggar som mål att skapa länkar till deras webbplatser. Eftersom kommentar spam skickas via program som lokaliserar Wordpress bloggar och lämnar kommentarer automatiskt, kan du behöva gå igenom hundratals spam kommentarer varje dag om din webbplats är populärt. Av denna anledning innehåller Wordpress Akismet plugin, som är gratis för icke-kommersiellt bruk. Akismet automatiskt blockerar kommentera spam och visar bara relevanta synpunkter, så att du kan spendera mer tid att lägga till innehåll på din webbplats och mindre tid på att hantera spam.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress instrumentbrädan på www.mysite.com/wp-admin, där "mysite.com" är domännamnet för din webbplats.

2 Klicka på "Plugins" på vänster sida av skärmen.

3 Klicka på den blå "Aktivera" under "Akismet" plugin.

4 Klicka på "enter din Akismet API nyckel" längst upp på sidan.

5 Navigera till Akismet officiella hemsida i ett nytt webbläsarfönster eller flik.

6 Klicka på den blå "Registrera Akismet" -knappen.

7 Klicka på den blå "Sign Up" länken bredvid "Personlig webbplats." Observera att Akismet är inte gratis för webbplatser som tjänar inkomster från reklam eller främja produkter.

8 Skriv in ditt namn och e-postadress. Du kan också ange adressen till din webbplats om du vill. Detta är valfritt.

9 Dra skjutreglaget till höger på sidan för att justera det belopp som du är villig att betala för Akismet. Om du vill kan du dra skjutreglaget till 0 och betala senare om du hittar tjänsten användbar.

10 Klicka på knappen "Fortsätt" för att slutföra registreringsprocessen.

11 Kontrollera din e-post för ett meddelande från Akismet. Meddelandet innehåller din Akismet API nyckel, som består av flera slumpmässiga bokstäver och siffror. Markera API-nyckel, och högerklicka för att kopiera den.

12 Återgå till webbläsarfönster eller flik med din Wordpress instrumentpanelen. Högerklicka på fältet under "Ange en API-nyckel" och klicka sedan på "Klistra in". Din Akismet API nyckel visas i rutan.

13 Klicka på "Uppdatera alternativ." Din Wordpress blogg är nu skyddad från spam kommentarer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com