Det enklaste sättet att rota din Nook Color

March 23

Det enklaste sättet att rota din Nook Color


Böka en Nook Color e-läsare enhet kan du installera programvara från tredje part och operativsystem på enheten, utökar sin funktionalitet och anpassa sin verksamhet. En gratis verktyg som kallas Auto-Nooter används för att förankra Nook Color, som ska köras den senaste versionen av den officiella firmware innan böka. Från och med augusti 2011 är den senaste firmware version 1.1.1. När du root enheten, kan du ladda ner nya applikationer öppnar enhetens systemfiler från datorn eller installera ett annat operativsystem som Googles Android OS.

Instruktioner

1 Ladda ner den senaste versionen av Auto-Nooter på datorn. Högerklicka på filen och klicka på "Packa upp här."

2 Sätt i microSD-kortet i USB microSD-kortläsaren och anslut kortläsaren till en USB-port på datorn.

3 Ladda ner WinImage till datorn och packa upp den. Dubbelklicka på "winimage.exe" fil i mappen som innehåller de uppackade filerna.

4 Klicka på menyn "Disk" på toppen av WinImage fönstret och klicka på "Restore Virtual Hard Disk Image om fysisk enhet." Klicka på enhetsbokstav som motsvarar din microSD-kort. En dialogruta öppnas för dig att välja en bildfil som ska skrivas till microSD-kortet.

5 Navigera till den mapp där du packade upp Auto-Nooter filer. Klicka på "autonooter.img" filen och klicka på "Öppna" -knappen i dialogrutan. Auto-Nooter bild skrivs till microSD-kortet.

6 Håll ned strömbrytaren på Nook Color att stänga av den. Sätt i microSD-kortet i Nook Color, men inte slå på enheten igen.

7 Anslut Nook Color till datorn med USB-kabel. The Nook Color slås automatiskt sig på och uppdaterar sin firmware med Auto-Nooter fil på microSD-kortet. Då Nook Color startar sig själv och har sina rötter när det startar.

Tips

  • Tryck på "Inställningar", "Device Info" och "Om" för att kontrollera din Nook Color firmware version. Om det inte körs version 1.1.1, följ instruktionerna i enhetens manual för att uppdatera till den senaste versionen innan böka förfarande. När Nook Color har rotat du kan formatera microSD-kortet och använda det i enheten som vanligt.
  • MicroSD-kortet automatiskt torkas under böka process, så se till att det inte finns några filer på kortet som du vill behålla. Avbryt inte Nook Color eller koppla bort den från datorn medan det håller på att uppdateras från microSD-kortet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com