Hur att svara på frågor på Yahoo Answers

October 26

Yahoo Answers förbinder dig med människor på en global nivå för att få dina frågor besvarade. En person inlägg en fråga och sedan användare loggar in för att ge sitt bästa svaret. Vem som helst kan svara på frågor via Yahoo Answers.

Instruktioner

1 Gå till Yahoo Answers hemsida. På menyn delen av sidan, hittar du en "Kom igång" länken.

2 Logga in med ditt Yahoo ID. Om du någonsin har registrerats med Yahoo, så har du en Yahoo användarnamn och lösenord. Annars måste du skapa ett nytt konto. För att registrera dig, ge ditt namn, e-postadress och skapa ett nytt användarnamn och lösenord.

3 Justera inställningarna. Innan svara på frågor på Yahoo Answers, måste du skapa dina kontoinställningar. Välj ett visningsnamn, en bild eller avatar, och ett svar till e-postadress. Ställ dina sekretessinställningar för att kontrollera om användarna kan kontakta dig.

4 Klicka på "Svara" -fliken. När du har installerat Yahoo Answers-konto kan du börja svara på användarens inlagda frågor. Du får omdirigeras till alla öppna frågor för närvarande på sajten. Du kan sedan välja en kategori för att se mer förfinade resultat.

5 Välj en öppen fråga du vill besvara. Efter att ha läst den frågan, ser du en "Svara på denna fråga" -länken. Skriv ditt svar i rutan och sedan skicka det. Det ska synas i frågan sida inom några minuter.

Tips

  • Kom ihåg att följa riktlinjerna samhället när de svarar på frågor på Yahoo Answers. Webbplatsen begär ingen spam eller pornografi.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com