Hur Transfer domäner mellan webbhotell

November 15

Hur Transfer domäner mellan webbhotell


Oavsett om det är en domän (URL) som du redan äger eller en domän som du förvärvar från någon annan, ibland måste du överföra den domänen från en värdtjänst till en annan. Även om den exakta förfarandet varierar något från webbhotell till webbhotell - liksom från registrator (mellanhanden som hanterade köp av domänen) till registrator, i allmänhet proceduren tar mellan 7 och 10 dagar och kan kräva en särskild behörighetskod .

Instruktioner

1 Update (eller har den nuvarande ägaren uppdatering) domänens Whois rekord, som innehåller information om domänen samt kontaktuppgifter till den nuvarande ägaren. Uppdatering av Whois rekord kräver tillgång till e-postkontot under vilket domänen först köpt eller för närvarande är registrerad.

2 Initiera domän överföring (eller har den nuvarande ägaren initiera överföring) vid den aktuella webbhotell. I de flesta fall finns det ett ansökningsformulär tillgängliga via kontots kontrollpanel eller konto.

3 Avbryt (eller har nuvarande ägaren avbryta) webbhotell konto på den aktuella värden.

4 Öppna ett konto med din nya värd, och fylla ut några formulär som behövs för att acceptera domänen överföringen. I vissa fall kan du behöva en behörighetskod, som kan erhållas genom den tidigare webbhotell företag.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com