Bluetooth-enheter som arbetar med Wiimote

January 19

Bluetooth-enheter som arbetar med Wiimote


Wiimote (Wii remote) är en styrenhet som används för att välja funktioner på Wii spelkonsol. Det är revolutionerande eftersom den kräver spelare att använda realistiska manövrar och handledsrörelse att driva, snarare än att förlita sig på en joystick eller associerade knappar. Wiimote kan användas för att arbeta med en alternativ dator eller teknisk enhet via en Bluetooth-anslutning. Flera enheter finns som är kompatibla, även om vissa kan behöva konfiguration för att fungera effektivt.

Apple-enheter och Apple TV 2G

En ansökan finns som gör det möjligt Wiimote att utnyttjas på olika Apple-enheter. Dessa inkluderar iMac, MacBook, iPhone och iPad applikationer, som använder en anpassad stack för att underlätta en Bluetooth conncection mellan enheten och fjärrkontrollen. Wiimote kommunicerar också via Bluetooth med Apple TV 2G, vilket gör att Wii interaktiva stil spel som kan avnjutas av ett bredare spektrum av användare. Det är viktigt att komma ihåg att stänga av alla anknutna Wii-konsolen innan du konfigurerar för att säkerställa en effektiv anslutning.

GroZi Parrott Application

Bluetooth-enheter som arbetar med Wiimote

Wiimote arbetar med GroZi program för att hjälpa blinda användare i deras dagliga aktiviteter.

Den GroZi Parrott Ansökan är ett verktyg som används för att hjälpa en blind person i inköp och upphandling av livsmedel. Den utnyttjar tekniken för haptik, som tillåter användaren att samverka med ett program genom sinnena av vibration och rörelse. Wiimote är lämpad för denna applikation eftersom den har en infraröd funktion som kan översätta position och rörelse till ett mål skärm. Den GroZi kapitaliserar på Bluetooth-kapacitet Wiimote för att ansluta till en önskad dator och en bärbar dator, som tillåter integrerad programvara för att konfigurera Wiimote behov.

Abe UB22S och Mindstorm Robot

Abe UB22S är en USB-enhet som möjliggör trådlös kommunikation mellan en Lego Mindstorms NXT robot och en dator. Wiimote är kompatibel med vanliga Windows XP Bluetooth stack, och kan användas för att styra robotens funktioner och motion.The Wiimote kräver lite konfiguration för att arbeta med denna ansökan och tillåter en större flexibilitet vid initiering robotens agerande. En Wiimote kan köpas separat för användning i samband med denna ansökan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com