Lätt att använda Web Design program

November 28

Lätt att använda Web Design program


Om du vill skapa du äger personliga hemsida, men vet inte mycket om webbdesign, har ingen rädsla. Tidigare skapa en webbplats innebar spendera timmar poring över rader av komplicerade code-nu, men kan i princip vem som helst skapa sin egen webbplats med hjälp av webb-designprogram. Dessa program är ofta inte gratis och deras djup varierar, så att välja rätt en att bygga din webbplats kan avgöra din framgång.

iWeb

Mac-användare kan hitta det program de letar efter i iWeb, en del av Mac iLife. Detta program använder en dra-och-släpp formel bekant för Mac-användare och även nivån på platsen anpassning du kan utföra är i proportion med din egen skicklighet, skapa en unik plats är relativt lätt även för nybörjare till programmet.

iWeb använder ett system av mallar och förarrangerade teman att samordna färger och bakgrunder som lägger grunden för din webbplats, så att du kan fokusera på att lägga dina egna bilder, information, video, musik och widgets. Mac-användare vet widgets som de verktyg som din kalender och YouTube-detta är saker du kan lägga till din webbplats också, med hjälp av iWeb. Nackdelen med iWeb är att det bara är tillgänglig för Mac-användare, och det kräver en årlig abonnemangsavgift för webbhotell.

Coffee Cup Software

Programvaruföretaget Coffee Cup erbjuder olika web-design program för designers på alla nivåer, från nybörjare till avancerad. För enkel webbdesign, kan användarna beställa Visual Site Designer, som fungerar på samma sätt som iWeb. Detta program befriar dig från att lära sig komplexa HTML-kod, så att du i stället för att dra och släppa väljer teman och fördefinierade färgscheman och även lägga till Flash-objekt med bara en knapptryckning.

Om detta låter alltför lätt, Coffee Cup erbjuder även HTML Editor, som riktar sig till kodare både erfarna och oprövade. Detta program använder verktyg som märkning, test webbläsare och sökfunktioner som gör det möjligt att testa och underhålla koden från början till slut. Med verktyg som teman för dem som lär sig bara språket, är HTML Editor ett användarvänligt sätt att lära gör-det-själv webbdesign.

KompoZer

Drivs av Mozilla, är KompoZer ett gratis program som låter dig skapa din egen webbplats med hjälp av en kombination av kodning och visuell design. Även om det kan tyckas alltför stark i början, är detta bara för att KompoZer ger dig en hög nivå av frihet när man utformar din webbplats. Du kan lägga grunden med hjälp av mallar och teman, sedan skräddarsy genom att använda code-detta gör det till ett idealiskt val för dem som bara lära sig att koda, eftersom du kan experimentera genom att kombinera unika kodade skript med förvalda layouter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com