Hur kan man överföra bilder från ett iPhoto till Flickr

September 7

IPhoto Apples foto hantera och redigera program som levereras med operativsystemet OS X. IPhoto kan du organisera dina bilder till händelser och album med funktioner som taggning och keywording. Flickr är en populär webbplats som låter dig ladda upp dina bilder till Internet, där du kan lagra, organisera och dela med vem du vill. Flickr erbjuder gratis konton och Pro-konton; gratis konton har en begränsad mängd bandbredd och antal bilder du kan ladda upp. Du kan överföra bilder från iPhoto till Flickr flera sätt. En av de snabbaste och enklaste är Flickr Desktop Uploader.

Instruktioner

1 Ladda ner Flickr Desktop Uploader från sin webbplats och installera det genom att släppa programikonen i mappen "Program".

2 Öppna iPhoto genom att klicka på programikonen i dockan; Om du inte har ett iPhoto-ikonen i dockan, klicka på "Program" och sedan dubbelklicka på programikonen iPhoto för att öppna.

3 Markera de bilder i iPhoto som du vill ladda upp till Flickr med hjälp av "Command" -tangenten (ibland kallad "Apple" -tangenten) och klicka på varje foto.

4 Klicka på "File" och sedan "Export" eller använda kortkommando "Shift", "Command" och "E" En dialogruta visas med olika alternativ för dig att exportera dina bilder.

5 Välj "File Export" från alternativmenyn. Välj "JPEG" för din "Kind". JPEG-bildfiler bevara maximal kvalitet med liten filstorlek och är perfekt för att ladda upp till Flickr.

6 Välj en storlek för att exportera dina foton. Flickr låter dig ladda upp stora bilder, men en mindre version kommer att ladda upp snabbare. Du kan också välja bildkvalitet i samma fönster; högre bildkvalitet resulterar i längre uppladdningstider.

7 Exportera dina bilder till skrivbordet genom att klicka på "Export" och sedan klicka på skrivbordet till vänster i dialogrutan. Stäng iPhoto.

8 Öppna Flickr Desktop Uploader. Ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in på Flickr, du kommer att behöva godkänna Flickr Desktop Uploader komma åt ditt konto.

9 Klicka på "Finder" och välj dina bilder från skrivbordet. Dra dina foton och släppa dem i Flickr Desktop Uploader fönster.

10 Använd "Batch" för att organisera dina bilder i uppsättningar eller lägga till titlar, beskrivningar och taggar. Välj behörigheter för vem som kan se dina bilder, lägga till en säkerhetsnivå och välj en innehållstyp.

11 Klicka på "Överför" för att ladda upp dina bilder till Flickr.

Tips

  • Fylla i beskrivningar, titlar och taggar på dina bilder gör det lättare för dig att hitta dina bilder på Flickr och för andra Flickr medlemmar att upptäcka ditt arbete.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com